Τραγωδία στο Κιλκίς: Νεκρός 25χρονος σε δυστύχημα - Σοκάρουν εικόνες από τροχαίο στα Χανιά

Τραγωδία στο Κιλκίς: Νεκρός 25χρονος σε δυστύχημα - Σοκάρουν εικόνες από τροχαίο στα Χανιά

Στο Κιλκίς σημειώθηκε τροχαίο με νεκρό έναν νεαρό μόλις 25 ετών ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου. Σοκάρουν οι εικόνες από ατύχημα με πέντε τραυματίες στα Χανιά.

 

Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου στο Κιλκίς, με έναν άνδρα 25 ετών να χάνει τη ζωή του. Την ίδια ώρα, σοκάρουν εικόνες από τροχαίο στα Χανιά.

Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει το «ΑΠΕ-ΜΠΕ», τη ζωή του έχασε ένας 25χρονος ενώ άλλα τρία άτομα (24, 24 και 26 χρονών) τραυματίστηκαν σε τροχαίο δυστύχημα που έγινε το πρωί στο 6ο χιλιόμετρο του επαρχιακού δρόμου Γουμένισσας – Πολυκάστρου Κιλκίς.

Και οι τέσσερις επέβαιναν στο ίδιο αυτοκίνητο που ξέφυγε από την πορεία του, ανατράπηκε και χτύπησε πάνω σε δέντρο.

Τροχαίο ατύχημα με πέντε τραυματίες στα Χανιά

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα συνέβη περίπου στις 9 το πρωί του Δεκαπενταύγουστου στον επαρχιακό δρόμο Ταυρωνίτη – Παλαιόχωρας, πριν τις Βουκολιές Χανίων.

Όπως αναφέρει το «flashnews.gr» το τροχαίο συνέβη όταν δυο Ι.Χ. αυτοκίνητα συγκρούστηκαν με τέτοια σφοδρότητα που είχε σαν αποτέλεσμα το ένα να «χωθεί» στην κυριολεξία κάτω από το άλλο το οποίο ανετράπη.

troxaio atixima chania flashnews.gr 1

Στα συντρίμμια του ενός αυτοκινήτου εγκλωβίστηκε ένας επιβαίνοντας και χρειάστηκε η επέμβαση πυροσβεστών για τον απεγκλωβισμό του, ενώ συνολικά με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ διακομίσθησαν στο Νοσοκομείο Χανίων πέντε τραυματίες, οι τέσσερις με ελαφρά ορθοπεδικά τραύματα και μια γυναίκα σοβαρότερα τραυματισμένη.

Στο σημείο μετέβησαν πυροσβέστες με δύο οχήματα από την Π.Υ. Κισάμου και δύο από την Π.Υ. Χανίων, ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και αστυνομία η οποία ερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τροχαίο.

troxaio atixima chania flashnews.gr 2

troxaio atixima chania flashnews.gr 3

troxaio atixima chania flashnews.gr 4

troxaio atixima chania flashnews.gr 5

(πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, flashnews.gr)



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3g5aADD
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη