Προκηρύχθηκε ο 28ος Διαγωνισμός της ΕΣΔΔΑ

Προκηρύχθηκε ο 28ος Διαγωνισμός της ΕΣΔΔΑ

Με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών κ. Μάκη Βορίδη προκηρύχθηκε από το Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΚΔΔΑ) ο 28ος Εισαγωγικός Διαγωνισμός της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΣΔΔΑ).

Στόχος του κ. Βορίδη είναι η αναβάθμιση της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης προκειμένου τα στελέχη που θα αποφοιτήσουν από αυτή να λάβουν τα απαραίτητα εκπαιδευτικά εφόδια που θα τους επιτρέψουν να ανταπεξέλθουν στις σύγχρονες και απαιτητικές συνθήκες που διαμορφώνονται στο πεδίο της Δημόσιας Διοίκησης.

Υπενθυμίζεται ότι με την καθοδήγηση του Υπουργείου Εσωτερικών και σε στενή συνεργασία με εμπειρογνώμονες της γαλλικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης (École Nationale d 'Administration-ΕNA), διαμορφώθηκε και εγκρίθηκε από το ελληνικό Κοινοβούλιο, η νομοθετική πρόταση για ένα νέο πιο απαιτητικό πλαίσιο αξιολόγησης των υποψήφιων σπουδαστών-στριών της ΕΣΔΔΑ, που αφορά στο β' στάδιο του διαγωνισμού.

Οι αιτήσεις συμμετοχής στον διαγωνισμό θα υποβληθούν αποκλειστικά ηλεκτρονικά από την Τετάρτη 25/8/2021 έως και τη Δευτέρα 13/9/2021.

Ημερομηνία έναρξης του διαγωνισμού ορίζεται το Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021.

Επιπροσθέτως, ο Υπουργός έχει ήδη δρομολογήσει σε συνεννόηση με τη διοίκηση του ΕΚΔΔΑ την προετοιμασία για τον μεθεπόμενο διαγωνισμό της ΕΣΔΔΑ, που αναμένεται να διεξαχθεί το καλοκαίρι του 2022.

Αναλυτικά, η προκήρυξη του 28ου Εισαγωγικού Διαγωνισμούfrom Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3Bd7Hc7
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη