«Βγήκε από τα ρούχα του» ο Μπάιντεν με τον Στεφανόπουλο για το Αφγανιστάν: «Αυτό έγινε πριν 4 ή 5 μέρες»

youtube

Δυσαρεστημένος με τις ερωτήσεις που δέχτηκε από τον δημοσιογράφο Τζορτζ Στεφανόπουλο για το Αφγανιστάν, εμφανίστηκε ο πρόεδρος των ΗΠΑ.

Ο δημοσιογράφος του ABC επέμεινε στις ερωτήσεις του σχετικά με την κατάσταση στο Αφγανιστάν και ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, δεν έδειξε να το... εκτιμά ιδιαίτερα.

Ο Τζορτζ Στεφανόπουλος, ρώτησε τον Μπάιντεν για παλιότερες εκτιμήσεις του σχετικά με το Αφγανιστάν που αποδείχτηκαν άστοχες, ενώ ο πρόεδρος των ΗΠΑ εξανέστη όταν ρωτήθηκε σχετικά με τις εικόνες των Αφγανών που συνωστίζονταν στα φτερά του αμερικανικού αεροσκάφος για να φύγουν από τη χώρα, βρίσκοντας τραγικό θάνατο.

{https://twitter.com/ABC/status/1427386710325960712?s=20}

«Αυτό έγινε πριν 4 ή 5 μέρες» απάντησε ο Τζο Μπάιντεν. «Πιστεύετε λοιππόν ότι το ζήτημα μπορούσε να έχει τύχει διαφορετικού χειρισμού, η απόσυρση των αμερικανικών στρατευμάτων να γίνει με καλύτερο τρόπο; Δεν έγινε κανένα λάθος;» ρώτησε ο Στεφανόπουλος τον Μπάιντεν.

«Όχι, δεν πιστεύω ότι θα μπορούσε να έχει γίνει κάποιος άλλος χειρισμός, με τον οποίο θα είχαμε αποφύγει το χάος. Δεν ξέρρω πως θα μπορούσε να συμβεί» απάντησε ο Μπάιντεν.

{https://www.youtube.com/watch?v=ISC8q9-t4SU}

«Κοιτάχτε, ένα από τα θέματα που δεν γνωρίζαμε είναι πως θα αντιδρούσαν οι Ταλιμπάν απέναντι στον κόσμο που προσπαθούσε να φύγει. Τι θα έκαναν; Τι κάνουν τώρα; Συνεργάζονται, αφήνουν τους αμερικανούς πολίτες να φύγουν, το αμερικανικό προσωπικό να φύγει, τις πρεσβείες, όμως έχουμε πρόβλημα στο να βγάλουμε αυτούς που μας βοήθησαν όσο ήμασταν εκεί» συμπλήρωσε ο Μπάιντεν.

 

 

 from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3xUZJCs
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.