Σεισμός 5,4 Ρίχτερ τα ξημερώματα στη Νίσυρο

eurokinissi

Νέος σεισμός μεγέθους 5,4 Ρίχτερ καταγράφηκε στις 07:31 της Κυριακής 1 Αυγούστου στον θαλάσσιο χώρο ανοικτά της Νισύρου, σύμφωνα με ανακοίνωση που δημοσιοποίησε το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, το οποίο χαρακτηρίζει «ισχυρό» τον συγκεκριμένο σεισμό.

Το επίκεντρο της νέας δόνησης εντοπίστηκε στον θαλάσσιο χώρο 23 χιλιόμετρα νότια-νοτιοδυτικά της πόλης της Νισύρου, όπως διευκρίνισε το Ινστιτούτο.

Είχαν προηγηθεί άλλες δύο σεισμικές δονήσεις, 4,7 και 4,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, στις 22:57 του Σαββάτου και στις 02:25 σήμερα Κυριακή, αντίστοιχα 26 και 27 χιλιόμετρα νότια-νοτιοδυτικά του νησιού.

Σεισμός τώρα στη Νίσυρο

Μέχρι στιγμ΄΄ης δεν έχουν αναφερθεί ζημιές.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3fkwjHA
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη