Άκυρη η 6η Διεθνής Έκθεση Γούνας Καστοριάς

Άκυρη η 6η Διεθνής Έκθεση Γούνας Καστοριάς

Άκυρη η 6η Διεθνής Έκθεση Γούνας Καστοριάς λόγω κορονοϊού. Πότε θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα. 

Στην ακύρωση της 46ης Διεθνούς Έκθεσης Γούνας Καστοριάς που είχε προγραμματιστεί για τις 16 -19 Σεπτεμβρίου, προχώρησε η διοίκηση του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς εξαιτίας των δυσμενών διεθνών εξελίξεων γύρω από το θέμα της πανδημίας.

Η Διοίκηση του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς στην ανακοίνωση της σημειώνει ότι προχώρησε στην παραπάνω απόφαση, λαμβάνοντας υπόψη την πληροφόρηση από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας σχετικά με την αύξηση των κρουσμάτων covid-19, τις συνεχείς ενημερώσεις από τις πρεσβείες της Ελλάδας για το καθεστώς των μετακινήσεων πολιτών που θα επιθυμούσαν να παραβρεθούν στην έκθεση, αλλά και τις εξαγγελίες τις ελληνικής κυβέρνησης που επιτρέπουν έως τον Μάρτιο του 2022 την είσοδο σε κλειστούς χώρους αυστηρά και μόνο σε εμβολιασμένα άτομα.

Η διοργάνωση της Διεθνούς Έκθεσης Γούνας μεταφέρθηκε για τον Μάιο του 2022 χωρίς ωστόσο να έχει προσδιοριστεί ακόμη η τελική ημερομηνία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Γουνοποιών:

Ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς, διοργανωτής της Διεθνούς Έκθεσης Γούνας Καστοριάς, αντιμετώπισε από την πρώτη στιγμή με σοβαρότητα και υπευθυνότητα την κρίση του κορονοϊού, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία της Δημόσιας Υγείας και στο πλαίσιο των γενικότερων οδηγιών του Παγκόσμιου και του Ελληνικού Οργανισμού Υγείας.

Η Διοίκηση του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς:

Παρακολουθώντας με προσοχή τις καθημερινές εξελίξεις και τις πρόσφατες εξαγγελίες τις Ελληνικής Κυβέρνησης που επιτρέπουν μέχρι τον Μάρτιο του 2022 την είσοδο σε κλειστούς χώρους αυστηρά και μόνο σε εμβολιασμένα άτομα
Λαμβάνοντας συνεχή ενημέρωση μέσω του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας σχετικά με την αύξηση των κρουσμάτων covid-19
Έχοντας έγκυρη πληροφόρηση μέσω των Πρεσβειών μας για την απαγόρευση των μετακινήσεων στο εξωτερικό
Λαμβάνοντας υπόψη τις συνεχείς ακυρώσεις παγκόσμιων Εκθεσιακών Γεγονότων με φυσική παρουσία αποφάσισε την ακύρωση της 46ης Δ.Ε.Γ.Κ που είχε προγραμματιστεί 16-19 Σεπτεμβρίου 2021 και τη μεταφορά της ημερομηνίας το Μάιο του 2022. Στόχος η διεξαγωγή μιας επιτυχημένης διοργάνωσης δια ζώσης, ανάλογης των προηγούμενων ετών.
Για την νέα ημερομηνία διεξαγωγής της KASTORIA INTERNATIONAL FUR FAIR 2022, θα υπάρξει σύντομα σχετική ενημέρωση

 

 from Όλες οι ειδήσεις - Ειδήσεις https://ift.tt/3jqQpCt
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη