Πώς αποκαλύφθηκε το στυγερό έγκλημα 73χρονης με λουρί τσάντας στην Κατερίνη

Πώς αποκαλύφθηκε το στυγερό έγκλημα 73χρονης με λουρί τσάντας στην Κατερίνη

Νεότερα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την στυγερή δολοφονία γυναίκας στην Κατερίνη με λουρί τσάντας. Φερόμενη ως δολοφόνος της η αδερφή της. Πώς αποκαλύφθηκε το έγκλημα.

Μία γυναίκα 73χρονη γυναίκα βρήκε ασφηκτικό θάνατο καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, η κατά δύο χρόνια μεγαλύτερη αδερφή της, φαίρεται να την στραγγάλισε.

Το έγκλημα τελέστηκε λίγο μετά τα ξημερώματα στο σπίτι όπου διέμεναν οι δύο αδελφές, σε οικισμό έξω από την Κατερίνη.

Η φερόμενη ως δράστιδα συνελήφθη επί τόπου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης και εις βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως, με την οποία οδηγείται στον εισαγγελέα.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, η κατηγορούμενη δεν συνεργάζεται με τις Αρχές.

Πώς αποκαλύφθηκε το αποτρόπαιο έγκλημα

Την άτυχη γυναίκα εντόπισε νεκρή συγγενικό τους πρόσωπο που μένει στην ίδια γειτονιά και ειδοποίησε την ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, πρόκειται για τον ανιψιό των ηλικιωμένων γυναικών, ο οποίος -αφού άκουσε φωνές από το σπίτι τους- και μετέβη να δει τι συνέβη.

Ψυχολογικά προβλήματα

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, η 75χρονη φέρεται τον τελευταίο καιρό να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Στο σημείο της δολοφονίας προσήλθαν αρμόδια κλιμάκια του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής της σορού.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/2VZdzaa
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη