Ποσότητα ρεκόρ 9,6 τόνων κοκαΐνης κατασχέθηκε στον Ισημερινό - Μπήκε στη χώρα από την Κολομβία

Ποσότητα ρεκόρ 9,6 τόνων κοκαΐνης κατασχέθηκε στον Ισημερινό - Μπήκε στη χώρα από την Κολομβία

Κατάσχεση ποσότητας ρεκόρ κοκαΐνης έγινε στον Ισημερινό, καθώς εντοπίστηκαν 9,6 τόνοι από την Κολομβία. Η αξία πώλησής της υπολογίζεται σε περίπου 450 εκατομμύρια δολάρια. 

Η αστυνομία του Ισημερινού κατάσχεσε την Παρασκευή (13/08) κοντά στους 9,6 τόνους κοκαΐνη, προερχόμενους από την Κολομβία, όπως ανακοίνωσε η υπουργός Εσωτερικών Αλεξάντρα Βέλα, σύμφωνα με την οποία πρόκειται για ποσότητα άνευ προηγουμένου στην ιστορία της χώρας των Άνδεων.

{https://twitter.com/mediaindiagroup/status/1426439045144588289?s=20}

«Πραγματοποιήθηκε μια ιστορική κατάσχεση», διαβεβαίωσε η κυρία Βέλα κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η κοκαΐνη, που κατά τα πρώτα στοιχεία μεταφερόταν από την Κολομβία προς το Μεξικό και τις ΗΠΑ, βρέθηκε και κατασχέθηκε σε κατοικία στη Γουαγιακίλ, στο νοτιοδυτικό τμήμα της χώρας. Η αξία πώλησής της υπολογίζεται σε περίπου 450 εκατομμύρια δολάρια.

Δύο ύποπτοι, πολίτες του Ισημερινού, συνελήφθησαν και κάπου δέκα πυροβόλα όπλα κατασχέθηκαν, διευκρίνισαν οι διωκτικές αρχές.

(πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ)



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3xHZ0o4
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη