Φωτιά στη Γορτυνία: Στο Καλλιάνι αποχαιρέτησαν τους Γάλλους πυροσβέστες με χορούς και συρτάκι (βίντεο)

Φωτιά στη Γορτυνία: Στο Καλλιάνι αποχαιρέτησαν τους Γάλλους πυροσβέστες με χορούς και συρτάκι (βίντεο)

Οι κάτοικοι στο χωριό Καλλιάνι αποχαιρέτησαν, μάλιστα, τους πυροσβέστες από τη Γαλλία με χορούς στους δρόμους του οικισμού και με συρτάκι, λέγοντάς τους με τον δικό τους τρόπο «ευχαριστώ» για τη βοήθεια στη φωτιά στη Γορτυνία

Μεγάλη ήταν η βοήθεια από το εξωτερικό στη χώρα μας για την κατάσβεση των πυρκαγιών τις προηγούμενες ημέρες και στους ξένους πυροσβέστες το δικό τους «ευχαριστώ» είπαν κάτοικοι περιοχών που συνεχίζουν να περνούν δύσκολα. Εκτός από το επίσημο «ευχαριστώ» της ελληνικής Πολιτείας και της Πολιτικής Προστασίας.

Στο πλαίσιο αυτό, η κατάσταση με τις φωτιές στη Γορτυνία είναι καλύτερη (παραμένουν δυνάμεις στην Πελοπόννησο για τις αναζωπυρώσεις) και σε αυτό συνέλαβαν και δυνάμεις πυρόσβεσης από άλλες χώρες, μαζί με την Πυροσβεστική από την Ελλάδα.

Όπως ανέφερε το «kalimera-arkadia.gr», οι κάτοικοι στο χωριό Καλλιάνι αποχαιρέτησαν, μάλιστα, τους πυροσβέστες από τη Γαλλία με χορούς στους δρόμους του οικισμού και με συρτάκι, σε μία πολύ όμορφη εικόνα στην δοκιμαζόμενη Γορτυνία.

{https://ift.tt/3skCQHC}

{https://twitter.com/Georgios_GM/status/1426534043055702016?s=20}

Υπενθυμίζεται ότι έναν πρωτότυπο τρόπο βρήκαν οι κάτοικοι στο Πευκί, για να ευχαριστήσουν τους χειριστές των εναέριων μέσων και τους πυροσβέστες που επιχειρούσαν για την κατάσβεση της φωτιάς στην περιοχή τους.

Οι κάτοικοι στο Πευκί έγραψαν το «ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ» με πέτρες στην παραλία, την ώρα που το πυροσβεστικό ελικόπτερο Έρικσον έκανε ρίψεις νερού και γλύτωνε τα σπίτια από τις φλόγες.

Το στιγμιότυπο απαθανάτισαν συγκινημένοι οι χειριστές των ελικοπτέρων που επιχειρούσαν στο Πευκί και τις γύρω περιοχές τις οποίες σάρωσε η πύρινη λαίλαπα.

fwtia pirkagia evia peuki euxaristw petres paralia pirosvestika aeroplana



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3iLuEwE
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη