Φωτιές: Άστραψε και βρόντηξε ο αντιδήμαρχος Μάνδρας, «το δασαρχείο δεν δίνει έγκριση σε έργο υδροδότησης»

Φωτιές: Άστραψε και βρόντηξε ο αντιδήμαρχος Μάνδρας, «το δασαρχείο δεν δίνει έγκριση σε έργο υδροδότησης»

Ο αντιδήμαρχος Μάνδρας Παναγιώτης Κολοβέντζος, έκανε λόγο για ανενεργό έργο υδροδότησης εν ώρα φωτιάς λόγω μπλόκου δασαρχείου

Οργισμένος γιατί ολοκληρωμένο έργο υδροδότησης είναι εκτός λειτουργίας εν ώρα πυρκαγιάς εξαιτίας του δασαρχείου εμφανίστηκε ο αντιδήμαρχος Μάνδρας Παναγιώτης Κολοβέντζος.

«Στον οικισμό Πανόραμα, που είναι εντός σχεδίου, έχει εκτελεστεί έργο υδροδότησης, και το δασαρχείο δεν μας έχει δώσει εδώ  και ένα χρόνο, δεν δίνει έγκριση στο ΔΕΔΔΗΕ να συνδέσει το αντλιοστάσιο» κατήγγειλε μέσω του ΣΚΑΪ ο αντιδήμαρχος Μάνδρας.

«Προσπαθούμε 1 χρόνο, εκτελεσμένο έργο από πρόγραμμα του ΕΣΠΑ και το δασαρχείο δεν δίνει έγκριση, γιατί λένε ότι το αντλιοστάσιο έχει κτιστεί σε δασική έκταση... Επάνω στην παλιά εθνική έχει κτιστεί σε δασική έκταση;» ανέφερε χαρακτηριστικά. 

«Εάν καεί ένα πουρνάρι καλύτερα το δασαρχείο να εξαφανιστεί από παντού» πρόσθεσε ο κ. Κολοβέντζος. 

Ο αντιδήμαρχος Μάνδρας μίλησε για τέσσερα μέτωπα στα οποία γίνονται ενδιάμεσα αναζωπυρώσεις.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/2W1Mbs6
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη