Θλίψη στο ελληνικό μπάσκετ, «έφυγε» ο αντιπρόεδρος της ΕΣΚΑΝΑ Ηλίας Φωτεινάκης

eurokinissi

«Έφυγε» σε ηλικία 55 ετών ο αντιπρόεδρος της ΕΣΚΑΝΑ, Ηλίας Φωτεινάκης, και η Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Νότιας Αττικής (ΕΣΚΑΝΑ) καθώς και ο συνδυασμός «dwsepasa» τον αποχαιρέτησαν, μετά το σοκ της τραγικής είδησης.

Ο Φωτεινάκης, εκτός από τη θέση του αντιπροέδρου της ΕΣΚΑΝΑ, βρισκόταν και στο συνδυασμό «dwsepasa» του Βαγγέλη Λιόλιου για τις εκλογές της ΕΟΚ.

fwtei

Η ανακοίνωση από την ΕΣΚΑΝΑ:

«ΣΟΚ. Έφυγε χθές εντελώς ξαφνικά από κοντά μας ο αντιπρόεδρος της ΕΣΚΑΝΑ Ηλίας Φωτεινάκης.

ΤΟ Δ.Σ της ΕΣΚΑΝΑ συντετριμμένο από την τραγική είδηση του θανάτου του ,στέλνει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του άξιου δραστήριου και αγαπημένου μας φίλου και συνεργάτη.

ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΦΙΛΕ ΗΛΙΑ».

Η ανακοίνωση του «dwsepasa»

«Υπάρχουν στιγμές που τα λόγια είναι πολύ φτωχά για να περιγράψουν αυτό που αισθανόμαστε. Συντετριμμένοι πληροφορηθήκαμε τον αναπάντεχο χαμό του Ηλία Φωτεινάκη.

Του φίλου, του συνοδοιπόρου, του οραματιστή Ηλία. Το μπάσκετ θρηνεί την απώλεια ενός εργάτη του αθλήματος, μα πρωτίστως ενός καθαρού και γνήσιου ανθρώπου.

Συλλυπητήρια και κουράγιο στους οικείους του. Φίλε Ηλία, καλό ταξίδι…»



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3yI91D3
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη