Αρης: Πάτησε... Θεσσαλονίκη ο Καμαρά - Δήλωσε έτοιμος να μπει στο γήπεδο και να παίξει

Αρης: Πάτησε... Θεσσαλονίκη ο Καμαρά - Δήλωσε έτοιμος να μπει στο γήπεδο και να παίξει

Ενα βήμα πριν από την ολοκλήρωση της πιο ακριβής μεταγραφής στην ιστορία του είναι πλέον ο Άρης, καθώς ο Αμπουμπακάρ Καμαρά βρίσκεται ήδη στη Θεσσαλονίκη.

Η πτήση που έφερε τον Καμαρά από τη Γαλλία προσγειώθηκε λίγο μετά τις 20:00 και εμφανίστηκε στην αίθουσα αφίξεων στις 20:30. Στο αεροδρόμιο, φυσικά, υπήρχαν οπαδοί των κιτρίνων που αποθέωσαν τον εντυπωσιασμέν από την υποδοχή Καμαρά.

Ιδιαίτερη διάθεση για δηλώσεις δεν είχε, ωστόσο είπε κάποια τυπικά πράγματα. «Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Είμαι έτοιμος να μπω στο γήπεδο και να παίξω. Θέλω να δικαιώσω τον κόσμο για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο μου».

Από εκεί και πέρα, θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις αύριο, Τρίτη 17 Αυγούστου και θα υπογράψει στη συνέχεια συμβόλαιο τεσσάρων ετών. Υπενθυμίζεται πως ο Άρης αγοράζει τον Καμαρά από τη Φούλαμ αντί ποσού 3.500.000 ευρώ. Ουδέποτε στο παρελθόν είχαν δοθεί τόσα χρήματα από το κλαμπ.

Να σημειωθεί πως ο 26χρονος ξεκίνησε την καριέρα του από τη Μονακό. Ακολούθησαν Κόρτραϊκ, Αμιάν, Φούλαμ και από τους Λονδρέζους είχε δοθεί δανεικός σε Μαλάτιασπορ και Ντιζόν.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3AOovWE
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη