Πάτρα: Γέννησε με καισαρική η έγκυος με κορονοϊό - Επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας της (βίντεο)

Πάτρα: Γέννησε με καισαρική η έγκυος με κορονοϊό - Επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας της (βίντεο)

Η υγεία της 32χρονης γυναίκας, που νοσηλεύται με κορονοϊό στην Πάτρα, παρουσίασε επιδείνωση και οι γιατροί αποφάσισαν να προχωρήσουν σε καισαρική, ενώ αμέσως μετά τον έκτακτο τοκετό διασωληνώθηκε. 

Με καισαρική γέννησε, τελικά, η 32χρονη από τη Ζάκυνθο, η οποία νοσηλεύεται στην Πάτρα, με κορονοϊό. Όπως αναφέρει το «tempo24», η νεαρή γυναίκα, που είναι τις τελευταίες ημέρες στο Περιφερειακό Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο της Πάτρας, γέννησε το πρωί της Τρίτης (17/08). Σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ, η υγεία της 32χρονης παρουσίασε επιδείνωση και οι γιατροί αποφάσισαν να προχωρήσουν σε καισαρική, ενώ αμέσως μετά τον έκτακτο τοκετό διασωληνώθηκε.

Η νεαρή μητέρα νοσεί από κορονοϊο και οι γιατροί της χορηγούσαν οξυγόνο με μάσκα, όπως αναφέρθηκε στην πρωινή εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA», ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες από το «tempo24», γέννησε ένα αγοράκι το οποίο ζυγίζει 1.600 γραμμάρια και βρίσκεται σε θερμοκοιτίδα.

Επίσης, σύμφωνα με τις πληροφορίες από το «Mega», «η 32χρονη ήταν εκτός ΜΕΘ, όπως αναφερόταν μέχρι και αργά χθες το βράδυ, αλλά σήμερα αναμένεται να μεταφερθεί σε κρεβάτι ΜΕΘ γιατί η κατάστασή της εγκυμονεί κινδύνους».



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3sEoxOh
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη