Ολυμπιακός: «Στην Αθήνα άμεσα ο Ρόνι Λόπες»

overfm.gr

Πορτογαλικά Μέσα αναφέρουν πως ο Ρόνι Λόπες έρχεται αύριο, Δευτέρα, στην Αθήνα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός φαίνεται ότι έχει φτάσει σε συμφωνία με την Σεβίλλη για τον δανεισμό του Ρόνι Λόπες, ενώ στην Πορτογαλία αναφέρουν πως ο 26χρονος μεσοεπιθετικός ταξιδεύει άμεσα στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει και τυπικά την μεταγραφή.

Ο Ολυμπιακός βρισκόταν εδώ και μέρες σε ανοιχτή γραμμή με την ισπανική ομάδα έχοντας τη συγκατάθεση του Ρόνι Λόπες.

Οι Πειραιώτες θα αποκτήσουν τον 26χρονο μεσοεπιθετικό με την μορφή δανεισμού έχοντας και μια ιδιαίτερα υψηλή οψιόν αγοράς που ξεπερνάει τα 10 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Ρόνι Λόπες, εφόσον όλα κυλήσουν καλά και στο τελευταίο κομμάτι της μεταγραφής, θα προσφέρει μια λύση από το πάνω-ράφι στον Πέδρο Μαρτίνς «ξεκλειδώνοντας» σε μεγάλο βαθμό το πρόβλημα που υπάρχει στην ομάδα στο δημιουργικό κομμάτι. 



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/2Xl0JmI
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη