Οργή κατοίκων κατά περιφερειάρχη στην Εύβοια: «Πάρε τον Μητσοτάκη, θέλουμε ελικόπτερα, καήκαμε ρε» (βίντεο)

Οργή κατοίκων κατά περιφερειάρχη στην Εύβοια: «Πάρε τον Μητσοτάκη, θέλουμε ελικόπτερα, καήκαμε ρε» (βίντεο)

Δεν έκρυψαν την οργή τους οι κάτοικοι στην Εύβοια, οι οποίοι τις τελευταίες μέρες βλέπουν τις περιουσίες τους να καίγονται, και όπως λένε οι ίδιοι δεν πετάει κανένα εναέριο μέσο.

Συγκεκριμένα σήμερα το πρωί οι κάτοικοι φώναζαν στον περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Φάνη Σπανός, επειδή δεν συμμετείχαν το πρωί τα εναέρια μέσα στη μάχη κατά των πυρκαγιών.

Ένας κάτοικος αγανακτισμένος φώναζε προς τον κ. Σπανό πως: «Θέλουμε ελικόπτερα. Πάρε τον Μητσοτάκη τηλέφωνο τώρα και πες του να τα στείλει. Πότε θα τα στείλει. Καήκαμε ρε».

Ο ίδιος ο περιφερειάρχης αποχώρησε γρήγορα χωρίς να απαντήσει τίποτα.

Άργοτερα μια άλλη κάτοικος της περιοχής, είπε επίσης στην δημοσιογράφο «Το βάλανε στα πόδια και δεν μας λένε τίποτα», ενώ ένας ακόμα κάτοικος συμπληρώνει ότι «Μας λένε οτι έχει αέρα και δεν έρχονται τα εναέρια μέσα, βλέπεις εσύ αέρα; Δείξε πλάνα» είπε.

Δείτε το βίντεο:

{https://twitter.com/MariaLykoura/status/1423189212258570240?s=20}

Σημειώνεται ότι τα πρώτα ελικόπτερα ξεκίνησαν ρίψη νερού μετά τις 10:30.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3fBkmgy
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη