Νέα μεγάλη φωτιά στην Εύβοια - Καίει στην περιοχή Μεσοχώρια Καρύστου (εικόνες)

Νέα μεγάλη φωτιά στην Εύβοια - Καίει στην περιοχή Μεσοχώρια Καρύστου (εικόνες)

Μέτωπο φωτιάς ξέσπασε και το μεσημέρι του Σαββάτου (14/08) στην Εύβοια και καίει στην περιοχή Μεσοχώρια Καρύστου.  Στην περιοχή πνέουν πολύ ισχυροί άνεμοι.  

Μεγάλη φωτιά ξέσπσε ξανά στην Εύβοια και συγκεκριμένα στην περιοχή Μεσοχώρια του Δήμου Καρύστου, μετά από αυτή στις Πετριές, που τέθηκε υπό έλεγχο. Πολύ ισχυροί οι άνεμοι στην περιοχή.

Στην ίδια περιοχή υπήρχε πυρκαγιά και πριν από δύο μέρες και μέχρι στιγμής δεν διευκρινίζεται εάν πρόκειται για νέα εστία ή για κάποια επικίνδυνη αναζωπύρωση.

Ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις βρίσκονται εκεί και επιχειρούν ωστόσο όμως μεταφέρονται και άλλες δυνάμεις από τη Βόρειο Εύβοια προς την Κάρυστο.

{https://ift.tt/3AF8KkU}

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία οι άνεμοι στην περιοχή είναι πολύ ισχυροί, φτάνουν και τα 8 μποφόρ, γεγονός που δυσκολεύει τις προσπάθειες των πυροσβεστών αλλά και των κατοίκων για κατάσβεση της φωτιάς.

{https://twitter.com/pyrosvestiki/status/1426497779573174272?s=20}

Την Παρασκευή (13/08) έπιασε φωτιά σε δασική έκταση στον Μιστρό Ευβοίας και έσβησε αργά το απόγευμα

fwtia pirkagia evia mesaxwria karistos evima.gr 1

fwtia pirkagia evia mesaxwria karistos evima.gr 2

fwtia pirkagia evia mesaxwria karistos evima.gr 3



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3g5zgvM
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη