Φωτιά στα Βίλια: Ο «Άλλος Άνθρωπος» μοιράζει δωρεάν φαγητό και τα «ακούει» γιατί οι μερίδες είναι... μικρές

EUROKINISSI

Ερωτήματα προκαλεί η καταγγελία του «Άλλου Ανθρώπου», της κοινωνικής κουζίνας, που βρίσκεται και στα Βίλια.

Μια καταγγελία που εγείρει σειρά ερωτήματα, κάνει ο «Άλλος Άνθρωπος», η κοινωνική κουζίνα που είναι γνωστή για το έργο της.

Όπως παντού έτσι και στα Βίλια οι εθελοντές του «Άλλου Ανθρώπου» προσφέρουν δωρεάν γεύματα. Όπως καταγγέλλουν όμως, κάποιοι «εκλεγμένοι, φωνάζουν στους εθελοντές {...} με πρόφαση πως οι μερίδες είναι μικρές». 

Σε ανάρτησή τους στα social media, αναφέρουν: «Σε εσάς τους εκλεγμένους που έρχεστε στον οικισμό και φωνάζετε στους εθελοντές του άλλου ανθρώπου , που κάνουν αυτό που έπρεπε να κάνετε εσείς που για αυτό εκλεχτηκατε με πρόφαση ότι οι μεριδες είναι μικρές ,αν δείτε την κουτάλα σερβιρίσματος είναι 500 γραμμάρια και βάζουμε σε Μπολακια που χωράνε ένα λίτρο 300-350 γραμμάρια Φαγητο, χωρις να φέρετε ούτε ένα καρότο,γιατί όλα τα Τροφιμα είναι Προσφορα των άλλων ανθρώπων ,σας συμβουλεύω να προσέχετε πολύ και να μιλάτε με σεβασμό σε όλα αυτά τα παιδιά που βρίσκονται μέσα στον ήλιο από τις 09:00 το πρωί μέχρι 21:00 το βράδυ και μέσα στην στάχτη ,χωρίς να πληρώνονται όπως εσείς όλοι αλλά με μόνο την αγάπη και την αλληλεγγύη που έχουν μέσα στην ψυχή τους».

{https://ift.tt/3j4xq00}



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/2W1VgRH
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη