Σέρρες: Και τέταρτος νεκρός από το τροχαίο στη Νέα Μπάφρα

Σέρρες: Και τέταρτος νεκρός από το τροχαίο στη Νέα Μπάφρα

Στους τέσσερις νεκρούς ανέβηκε ο τραγικός απολογισμός από το τροχαίο στη Νέα Μπάφρα με αυτοκίνητο που μετέφερε μετανάστες. Οι τρεις τραυματίες νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο της Δράμας. 

Στους τέσσερις ανέρχεται πλέον ο αριθμός των νεκρών από το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (13/08) στην Εθνική Οδό Σερρών- Καβάλας, στη διασταύρωση της Νέας Μπάφρας με την Ηλιοκώμη.

Ένας από τους τέσσερις τραυματίες κατέληξε το βράδυ της ίδιας ημέρας, ανεβάζοντας τη λίστα των νεκρών από το σοκαριστικό τροχαίο σε τέσσερις, ενώ οι τρεις τραυματίες νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο της Δράμας.

Από τη σύγκρουση, σύμφωνα με την αρχική ενημέρωση έχασαν τη ζωή τους τρεις άνθρωποι και τέσσερις τραυματίστηκαν, οι οποίοι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ σε νοσοκομεία των Σερρών, της Δράμας και της Καβάλας.

troxaio distixima serres metanastes prosgifes ert 1

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε μετά από σφοδρή σύγκρουση δύο οχημάτων, το ένα εκ των οποίων μετέφερε μετανάστες. Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο της Πυροσβεστικής με ένα όχημα και πέντε άνδρες για τον απεγκλωβισμό των ατόμων και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Η υποδιεύθυνση της Ασφάλειας Σερρών διεξάγει έρευνα για να διαπιστωθεί αν πρόκειται για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών.

Στο ίδιο σημείο είχε σημειωθεί τροχαίο δυστύχημα με δύο νεκρούς μετανάστες στις 4 Ιουνίου.

(πληροφορίες από ΕΡΤ, ΑΠΕ-ΜΠΕ)



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3yOmnOf
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη