Λαμία: Πλατεία Πάρκου του σήμερα! Ένα, δυστυχώς, έκτρωμα, ίσως και από τις χειρότερες αισθητικά πλατείες που έχω δει στην ζωή μου!

Πλατεία Πάρκου του σήμερα!

Ένα, δυστυχώς, έκτρωμα, ίσως και από τις χειρότερες αισθητικά πλατείες που έχω δει στην ζωή μου! 

Σαφώς και δεν αποτελεί έργο της παρούσας της Δημοτικής Αρχής,  αλλά μπορεί η παρούσα Αρχή σε συνεργασία με τους λοιπούς συμβούλους, να παρέμβει, ώστε να βελτιώσουν αυτό το αστείο! Και εάν υπάρχει καλή διάθεση από όλους, από όλες τις παρατάξεις, θα γίνει δουλειά!!! 

Συνεπώς δεν έχει νόημα η όποια πολιτική αντιπαράθεση ή οι οποίες ευθύνες!

Μου θυμίζει, ως τσιμεντένιο γήπεδο, τον σταθμό στο Λιανοκλάδι με σιντριβάνια ντουζιέρες για όποιον δυστυχή δεν έχει ευλογηθεί με το αυτονόητο αγαθό της οικίας με  μπάνιο...αλλά όχι τόσο αυτονόητο, απ' ό,τι απεδείχθη.

Κάθε δημότης, με ελάχιστα καλλιεργημένο το αισθητικό του κριτήριο, αντιλαμβάνεται την "άψυχή" της όψη! 

Με συγχωρείτε, αλλά  όποιος έφτιαξε αυτό το σχέδιο αρχιτεκτονικής, ίσως σκεφτόταν ότι αυτή η πλατεία προορίζεται για έναν άλλον πλανήτη με τρύπες, χωρίς πράσινο, χωρίς ζωή! 

Μπορούν, λοιπόν, τώρα όλοι μαζί οι εκλεγμένοι σύμβουλοι να διορθώσουν αυτό το χάλι?

Γιατί εδώ δεν τίθεται ζήτημα μειοψηφίας η πλειοψηφίας κλπ! Τίθεται ζήτημα της πόλης μας, της αισθητικής της, του δικαιώματός μας ως πολίτες να λέμε ένα "Χαιρόμαστε που μένουμε Λαμία"!!!!

ΣΟΦΙΑ ΣΤΑΥΡΑΚΗ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη