Συναγερμός ξανά στην Εύβοια: Ξέσπασε νέα φωτιά σε δασική έκταση (εικόνες)

Συναγερμός ξανά στην Εύβοια: Ξέσπασε νέα φωτιά σε δασική έκταση (εικόνες)

Λίγες μέρες μετά τον πύρινο εφιάλτη στην Εύβοια, νέα φωτιά ξέσπασε Παρασκευή αυτή τη φορά στην περιοχή του Μίστρου στο Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων και καίει σε δασική έκταση, πνέουν ισχυροί άνεμοι στην περιοχή.

Νέα φωτιά ξέσπασε την Εύβοια, μόλις λίγες μέρες μετά τον πύρινο εφιάλτη στην Εύβοια. Συγκεκριμένα, πυρκαγιά έπιασε το πρωί της Παρασκευής (13/08) στο Μίστρο του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων. Οι άνεμοι που πνέουν στην περιοχή είναι ισχυροί.

Σύμφωνα με το «evima.gr», η φωτιά εκδηλώθηκε στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής και καίει δασική έκταση. Στο σημείο επιχειρούν επίγειες δυνάμεις, ενώ έφτασαν άμεσα και εναέρια μέσα.

Στο σημείο επιχειρούν εθελοντές και υδροφόρες του δήμου Διρφύων Μεσσαπίων παρουσία του δήμαρχου Γιώργου Ψαθά και του αντιδήμαρχου Μπάμπη Τσώκου.

fwtia pirkagia evia evima.gr 1

fwtia pirkagia evia evima.gr 2



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3fZKt1b
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη