Βίλια: Βίντεο ντοκουμέντο, έτσι άρχισε η φωτιά

Βίλια: Βίντεο ντοκουμέντο, έτσι άρχισε η φωτιά

O αντιπρόεδρος του οικισμού του Αγίου Νεκταρίου που βρίσκεται κοντά στα Βίλια σε ανάρτησή του καταγγέλλει πώς ξεκίνησε η φωτιά στην περιοχή.

Στην ανάρτησή του ο αντιπρόεδρος, ανάμεσα σε άλλα, γράφει:

«Δείτε στο πρώτο βίντεο από τι φωτιά ξεκίνησε αυτή η καταστροφή. Είναι δυνατόν;». Στη συνέχεια προσθέτει για τη φωτιά που ξέσπασε τη Δευτέρα: «Η ώρα του βίντεο είναι 12:33. Εγώ είδα ελάχιστο καπνό κατεβαίνοντας από τον οικισμό μας προς τα Βίλια, στο δρόμο της Μπέλιζας. Αρχικά ήταν τόσο λίγος ο καπνός που νόμιζες πως κάποιος ψήνει. Λόγω του ότι όμως γνωρίζω καλά την περιοχή, όταν είδα το σημείο, κατάλαβα πως εκεί δεν υπάρχει σπίτι.

Κατευθύνθηκα αμέσως προς τα εκεί όπου είδα μερικούς ανθρώπους να παλεύουν με κλαδιά και πυροσβεστήρες αυτοκινήτου. Αρχικά λόγω του ότι η φωτιά ήταν πολύ μικρή και πάνω στο δρόμο, πίστεψα πως θα την σβήσουμε. Όμως με τον βοριά που ήρθε μέσα σε λιγότερο από 1 λεπτό η φλόγα ανέβηκε στα 10 μέτρα.

Το τρίτο βίντεο με την φωτιά αρκετά φουντωμένη και που έρχονται τα πρώτα πυροσβεστικά είναι στις 12:36. Σε μόλις 3 λεπτά έχει πάρει τέτοια έκταση».from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3CWugUb
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.