Λαμία: Ο Μπεχαράνο «τρέχει» για να είναι παρών στην πρεμιέρα

Ο πατέρας του διεθνούς μέσου της Λαμίας, Ντάνι Μπεχαράνο μίλησε για την πορεία αποθεραπείας του γιου του στα ΜΜΕ της Βολιβίας.

Το τροχαίο που είχε ο Ντάνι Μπεχαράνο με την οικογένειά του, του στέρησε τη δυνατότητα συμμετοχής στην προετοιμασία της Λαμίας και στις υποχρεώσεις της Εθνικής Βολιβίας. Παρόλα αυτά ο ίδιος, στοχεύει να είναι παρών, έστω στον πάγκο, για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Ο πατέρας του Μπεχαράνο, Μάρκο Αντόνιο σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ της Βολιβίας ανέφερε μεταξύ άλλων: «Ο Ντάνι ήδη τρέχει και ακολουθεί φυσικοθεραπεία, ώστε να μπορεί να κουνήσει τον ώμο του. Ο τραυματισμός στα ζυγωματικά έχει εξαφανιστεί και ουσιαστικά είναι υγιής. Όπως, μάλιστα, τονίζεται, η αναβολή έναρξης του πρωταθλήματος βοηθά τον ποδοσφαιριστή να καλύψει το χαμένο έδαφος και ο ίδιος θέλει να βρίσκεται μεταξύ των αναπληρωματικών για την πρεμιέρα της 11ης Σεπτεμβρίου.

www.sdna.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη