Γεωργιάδης: Μπλόκο για τους ανεμβολίαστους σε εστίαση, διασκέδαση και ψυχαγωγία

Γεωργιάδης: Μπλόκο για τους ανεμβολίαστους σε εστίαση, διασκέδαση και ψυχαγωγία

Ο Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης προανήγγειλε ότι δεν συζητείται καν η είσοδος τον χειμώνα για τους ανεμβολίαστους πολίτες σε χώρους διασκέδασης, εστίασης και ψυχαγωγίας.

«Είναι προφανές ότι πηγαίνουμε σε δύσκολο χειμώνα, γιατί δυστυχώς μια μικρή, άλλα όχι ασήμαντη μειοψηφία των πολιτών έχει αποφασίσει να τινάξει το σύστημα υγείας της χωράς μας στον αέρα», τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης.

«Η οικονομία αντέχει, η κυβέρνηση έχει το θέμα της οικονομίας υπό έλεγχο». Με αφορμή το πλαίσιο που θα ανακοινωθεί αύριο Τρίτη ενόψει φθινόπωρου, τόνισε ότι η κυβέρνηση δεν έχει σκοπό να ξανακάνει λοκντάουν. Μάλιστα, χαρακτηριστικά ανέφερε πως δεν έχει δικαίωμα να επιβάλει λοκντάουν, τουλάχιστον για τους εμβολιασμένους πολίτες».

Καμία συζήτηση για είσοδο ανεμβολίαστων σε χώρους διασκέδασης

Ο Α. Γεωργιάδης τόνισε ότι δεν συζητείται καν η είσοδος τον χειμώνα για τους ανεμβολίαστους πολίτες σε χώρους διασκέδασης εστίασης και ψυχαγωγίας, λέγοντας χαρακτηριστικά, «δε θα μπορούν να πάνε πουθενά».

Εξήγησε ότι δεν πρόκειται για τιμωρία των ανεμβολίαστων, αλλά είναι ζήτημα διαχείρισης του κινδύνου.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3gpZFEJ
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη