Αποστάσεις ΚΙΝΑΛ από τον Τσοχατζόπουλο - Η ανακοίνωση για τον θάνατό του (εικόνα)

Αποστάσεις ΚΙΝΑΛ από τον Τσοχατζόπουλο - Η ανακοίνωση για τον θάνατό του (εικόνα)

Το Κίνημα Αλλαγής (ΚΙΝΑΛ) αποχαιρετά τον Άκη Τσοχατζόπουλο, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών, με μια σύντομη ανακοίνωση, με την οποία κρατάει... αποστάσεις από το πρώην κορυφαίο στέλεχος και υπουργό του ΠΑΣΟΚ. 

Με μια σύντομη ανακοίνωση το Κίνημα Αλλαγής (ΚΙΝΑΛ) αποχαιρετά τον Άκη Τσοχατζόπουλο, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών, κρατώντας αποστάσεις από το πρώην κορυφαίο στέλεχος και υπουργό του ΠΑΣΟΚ.

Το ΚΙΝΑΛ αναφέρει λακωνικά ότι ο εκλιπών συμμετείχε σε κορυφαίες κυβερνητικές και κομματικές θέσεις, σημειώνει, ωστόσο, το ΠΑΣΟΚ «είχε διαχωρίσει -με βάση τις αρχές και τις αξίες του- πλήρως και ριζικά τη θέση του απέναντί του». Α ρε Ακη…

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης του ΚΙΝΑΛ για τον θάνατο του Άκη Τσοχατζόπουλου, αναφέρει:

«Ο Άκης Τσοχατζόπουλος υπήρξε ιδρυτικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ. Συμμετείχε σε κορυφαίες κυβερνητικές και κομματικές θέσεις. Είναι γνωστό όμως, ότι εδώ και πολλά χρόνια το ΠΑΣΟΚ είχε διαχωρίσει -με βάση τις αρχές και τις αξίες του- πλήρως και ριζικά τη θέση του απέναντί του. Συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του».

{https://twitter.com/kinimallagis/status/1431239266684837896?s=20}



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3gzzED6
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη