Τζανάκης για Τσιτσιπά: Κάποιος από την ομάδα πρέπει να προσέξει την υγεία του (βίντεο)

EUROKINISSI

«Ατυχή» χαρακτήρισε τη δήλωση του Στέφανου Τσιτσιπά, ο καθηγητής Πνευμονολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης, Νίκος Τζανάκης.

Για «ατυχή δήλωση» του Στέφανου Τσιτσιπά έκανε λόγο ο καθηγητής Πνευμονολογίας, Νίκος Τζανάκης. Ο καθηγητής, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, προσπάθησε μάλιστα να εξηγήσει πως το δυνατό ανοσοποιητικό και η νεαρή ηλικία δεν προστατεύουν μακροχρόνια από τη νόσο.

Όπως τόνισε οι ειδικοί έχουν δει ανθρώπους να αρρωσταίνουν με ήπιο τρόπο και να παθαίνουν είτε καρδιακά προβλήματα, είτε αρρυθμίες ή οτιδήποτε με σοβαρές επιπτώσεις και μάλιστα χρόνιες. «Συνεπώς αυτή καθ' εαυτή η δήλωση είναι ατυχής και πιστεύω ότι κάποιος από την ομάδα θα πρέπει να προσέξει την ατομική υγεία αυτού του αθλητή που μας κάνει περήφανος με τις επιδόσεις του» είπε χαρακτηριστικά.

Ο Νίκος Τζανάκης, σημείωσε ακόμα ότι το πρόβλημα με αυτές τις απόψεις είναι πως τις συμμερίζεται μεγάλη μερίδα νέων. «Ότι δηλαδή εγώ θα το ξεπεράσω δεν με ενδιαφέρει τι θα γίνει η κοινωνία» και εξήγησε ότι αυτό δεν θα πρέπει να το αναζητούμε από τους νέους ως ευθύνη καθότι σε αυτή την ηλικία δεν περισσεύει η περίσκεψη και η γενικότερη ώριμη γνώση και σκέψη και διατύπωση. Τις ευθύνες θα πρέπει να αναζητήσουμε σε όλους μας διότι αφήνουμε γιους, ανιψιούς, ξαδέρφια εγγόνια να λειτουργούν με ένα τρόπο όπου το εγώ είναι το επίκεντρο ολων ενώ το εσείς δεν έχει καμιά σημασία.

Είμαι της γνώμης ότι χρειάζεται ένα mentoring ανατροφής αλλά και εμπειριών ζωής πάρα πολύ καλό ώστε κανείς να ωριμάζει και να έχει αυτό που λέμε συναισθηματική εξυπνάδα και ενσυναίσθηση και σε αυτό είμαστε υπεύθυνοι όλοι και δεν είναι υπεύθυνοι οι νέοι μας».



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/2W5HME2
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη