Βάσεις - υπουργείο Παιδείας: Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα για τα Δημόσια ΙΕΚ

Βάσεις - υπουργείο Παιδείας: Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα για τα Δημόσια ΙΕΚ

Δείτε τις βάσεις εισαγωγής γενικής κατηγορίας υποψηφίων στα Δημόσια ΙΕΚ με παράλληλο μηχανογραφικό.  Στο michanografiko-diek.it.minedu.gov.gr τα αποτελέσματα

Μαζί με τις βάσεις 2021 ανακοινώθηκαν αι τα αποτελέσματα για την εισαγωγή στα δημόσια ΙΕΚ ττης χώρας με το παράλληλο μηχανογραφικό. Για να δείτε τα αποτελέσματα μπείτε στο michanografiko-diek.it.minedu.gov.gr.

Σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας για την ειδική περίπτωση Ελληνοκυπρίων από τα κατεχόμενα της Κύπρου ή μελών της Ελληνικής μειονότητας της Αλβανίας, δείτε τις ΒΑΣΕΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗΣ ΜΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ.

Αν δεν θυμάστε το συνθηματικό σας, τότε αναζητήστε τον κωδικό εξετάσεών σας στη ΛΙΣΤΑ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΣΤΑ ΔΙΕΚ ΜΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ

Οι εγγραφές για τους επιτυχόντες στα Δημόσια ΙΕΚ των Υπουργείων Παιδείας και Υγείας ξεκινούν την Πέμπτη 2-9-2021 και λήγουν την Παρασκευή 10-9-2021.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ώρες προσέλευσης των επιτυχόντων στα Δημόσια ΙΕΚ, μπορείτε να απευθύνεστε στις γραμματείες των ΙΕΚ. Δείτε τα στοιχεία αυτά ανά ΔΙΕΚ και ανά Υπουργείο εποπτείας στο μενού Επικοινωνία.

βασεισ 2021

Διαβάστε τις οδηγίες και τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την εγγραφή των επιτυχόντων για τα Δημόσια ΙΕΚ των Υπουργείων Παιδείας και Υγείας.

Όλοι οι υποψήφιοι που υπέβαλαν παράλληλο μηχανογραφικό, μπορούν να υποβάλουν νέα αίτηση στην αντίστοιχη διαδικασία υποβολής αιτήσεων που γίνεται κάθε χρόνο το Σεπτέμβριο στο σύστημα Επιλογής Υποψηφίων Καταρτιζομένων σε Δ.Ι.Ε.Κ. του Υ.ΠΑΙ.Θ με περισσότερες ειδικότητες και θέσεις! Όμως, δικαίωμα εγγραφής έχουν σε ΕΝΑ ΜΟΝΟ τμήμα Δ.Ι.Ε.Κ. ή Α.Ε.Ι.. Επιτυχόντες σε Δ.Ι.Ε.Κ. που δεν θα κάνουν εγγραφή εντός προθεσμίας, χάνουν το δικαίωμα εγγραφής τους!



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/2WwMeMH
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη