Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 25χρονος αλλοδαπός που βίασε νεαρή

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 25χρονος αλλοδαπός που βίασε νεαρή

Ενας 25χρονος Πακιστανός είναι ο δράστης του βιασμού νεαρής γυναίκας πριν λίγες ημέρες σε κεντρικό σημείο της Θεσσαλονίκης.

Ο 25χρονος συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών, οδηγήθηκε στο ΑΤ και αναγνωρίστηκε από τη νεαρή γυναίκα ως ο δράστης του βιασμού της.

Μετά την επ' αυτοφώρω σύλληψη για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, σήμερα θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών.

Εις βάρος του 25χρονου αναμένεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και για τον βιασμό της νεαρής γυναίκας, σύμφωνα με πληροφορίες του grtimes. Σύμφωνα με το τοπικό μέσο, ο 25χρονος βίασε την νεαρή πριν από 10 ημέρες.

Την έριξε στο έδαφος και την κακοποίησε σεξουαλικά

Ο συλληφθείς φέρεται ότι προσέγγισε την κοπέλα που βάδιζε επί της οδού Βιζυηνού, στην περιοχή 40 Εκκλησιών, τα ξημερώματα της 18ης Αυγούστου. Την έριξε στο έδαφος και την κακοποίησε σεξουαλικά, όπως αναφέρεται στη δικογραφία.

Επειτα από σχετική καταγγελία, ξεκίνησαν αναζητήσεις από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου με αποτέλεσμα ο νεαρός να εντοπιστεί και να συλληφθεί. Στην κατοχή του βρέθηκαν ποσότητες χασίς. Όταν κλήθηκε στο τμήμα, η κοπέλα, αναγνώρισε το πρόσωπό του.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/2WuCAtV
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη