Δήμος Δομοκού: Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η μουσική εκδήλωση «Μνημεία στην Πανσέληνο» στο Κάστρο Αρχαίας Προέρνας του Ν. Μοναστηρίου


Υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και σε συνεργασία με την Εφορία Αρχαιοτήτων Φθιώτιδας και Ευρυτανίας, τον Αθλητικό και Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Δομοκού και τον Ο.Π.Α.ΣΤ.Ε.  Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η  μουσική εκδήλωση «Μνημεία στην Πανσέληνο» στο Κάστρο Αρχαίας Προέρνας του Ν.Μοναστηρίου στις 22 Αυγούστου 2021.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν, ο κ. Χειμάρας Αθανάσιος  βουλευτής Φθιώτιδας,  ο κ. Καρακάτζας Αθανάσιος  Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας, ο Δήμαρχος Δομοκού κ. Χαράλαμπος Λιόλιος, ο  Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας κ. Δημήτρης Ν. Δρακάκης, η εκπρόσωπος της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ευρυτανίας και Φθιώτιδας κα. Ψαρογιάννη Κωνσταντίνα, η  Πρόεδρος του Αθλητικού και Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Δομοκού κα. Κωνσταντία Μητσοπούλου, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας του Ν.Μοναστηρίου κ. Καμπορούδης Πασχάλης, οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Δομοκού, κ.κ Καλημέρης Νικόλαος,  Λαινάς Αντρέας, Παπάρας Χρήστος,  οι δημοτικοί σύμβουλοι, κ.κ  Λελεντζής Γεώργιος,  Καλαμπαλίκης Αντρέας, και η κυρία Αυγέρη Αθανασία, ο Διευθυντής του Ωδείου Καρδίτσας κ. Ευθυμιάδης Νικόλαος, η Δημοτική σύμβουλος του Δήμου Φαρσάλων κα. Κυριακή Παναγιωτοπούλου, καθώς και εκπρόσωποι αξιωματικοί  του Ανώτατου Διοικητή Φρουράς Λαμίας και  της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας  Δομοκού και οι Διασώστες του ΕΚΑΒ.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.