Προσβολή για τον αείμνηστο Κώστα Μίχαλο

eurokinissi

Πριν ακόμα συνειδητοποιήσουμε την αιφνίδια απώλεια του Κωνσταντίνου Μίχαλου κάποιοι από το επιμελητηριακό περιβάλλον του, δείχνουν ότι η λύπη που εξέφρασαν για τον θάνατό του,μάλλον ήταν προσχηματική.

Συγκεκριμένα, ήδη κάποιοι απεργάζονται σενάρια διαδοχής του εκλιπόντος προέδρου της ΚΕΕΕ και του ΕΒΕΑ κάτι που δείχνει ότι βασικό τους μέλημα είναι η κατάληψη θέσεων εξουσίας και οι «καρέκλες».

Σύμφωνα με το νομικό πλαίσιο που υπάρχει, η ΚΕΕΕ θα μπορούσε να διοικηθεί για τρεις μήνες από την Διοικητική Επιτροπή χωρίς κανένα πρόβλημα, ώστε να προχωρήσουν οι σχετικές διαδικασίες.

Όμως, κάποιοι φαίνεται ότι ετοιμάζουν νέο πρόεδρο, με το όνομα του κ. Μασούτη να ακούγεται όλο και πιο έντονα τις τελευταίες ημέρες.

Πρόκειται για μία συμπεριφορά που θίγει ανεπανόρθωτα τη μνήμη του εκλιπόντα, ο οποίος είχε προσφέρει πολλά στο επιχειρείν και στην ανάπτυξη του επιμελητηριακού θεσμού.

Εν αναμονή των εξελίξεων λοιπόν, μόλις λίγα 24ωρα μετά τη θλιβερή είδηση για το θάνατο του Κωνσταντίνου Μίχαλου.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/37E907d
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη