Παραλίες Αττικής: Ιδανικός καιρός για βουτιές το Σαββατοκύριακο

Παραλίες Αττικής: Ιδανικός καιρός για βουτιές το Σαββατοκύριακο

Γενικά καλές καιρικές συνθήκες για μια βουτιά στη θάλασσα θα επικρατήσουν στην Αττική το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Το Σάββατο, στα νότια παράλια της Αττικής θα επικρατούν νότιοι-νοτιοδυτικοί άνεμοι με ένταση 3-4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγμένη και η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει τους 31οC.

Στα παράλια της ανατολικής Αττικής, θα πνέουν νότιοι-νοτιοανατολικοί άνεμοι με ένταση 3-4 μποφόρ, οπότε η θάλασσα θα είναι ταραγμένη. Η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει τους 33-34οC.

Στα παράλια της δυτικής Αττικής, θα πνέουν άνεμοι δυτικών διευθύνσεων με ένταση 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και η μέγιστη θερμοκρασία θα αγγίξει τους 31οC.

Τέλος, στα παράλια της βόρειας Αττικής, θα πνέουν ανατολικοί-νοτιοανατολικοί άνεμοι με ένταση 3-4 οπότε και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η μέγιστη θερμοκρασία θα αγγίξει τους 33-34οC.

Γενικά αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις στα βόρεια του νομού τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Χάρτης καιρικών συνθηκών στις παραλίες της Αττικής το Σάββατο

Την Κυριακή, στα νότια παράλια της Αττικής θα επικρατούν νότιοι-νοτιοδυτικοί άνεμοι με ένταση 3-4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγμένη και η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει τους 32οC.

Στα παράλια της ανατολικής Αττικής, θα πνέουν νότιοι-νοτιοανατολικοί άνεμοι με ένταση 3-4 μποφόρ, οπότε η θάλασσα θα είναι ταραγμένη. Η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει τους 32-33οC.

Στα παράλια της δυτικής Αττικής, θα πνέουν άνεμοι δυτικών διευθύνσεων με ένταση 3-5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγμένη, ειδικά το απόγευμα, και η μέγιστη θερμοκρασία θα αγγίξει τους 31-32οC.

Τέλος, στα παράλια της βόρειας Αττικής, θα πνέουν ανατολικοί-νοτιοανατολικοί άνεμοι με ένταση 3 έως 4 μποφόρ, οπότε και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η μέγιστη θερμοκρασία θα αγγίξει τους 34οC.

Γενικά αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα βόρεια του νομού.

Χάρτης καιρικών συνθηκών στις παραλίες της Αττικής την Κυριακήfrom Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3yk9b2j
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.