Με πόδια από τη Λάρισα στην Αθήνα ανεμβολίαστος τραυματιοφορέας - «Δε με πείθουν για την υποχρεωτικότητα» (βίντεο)

Με πόδια από τη Λάρισα στην Αθήνα ανεμβολίαστος τραυματιοφορέας - «Δε με πείθουν για την υποχρεωτικότητα» (βίντεο)

Τραυματιοφορέας που δεν έχει κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού αποφάσισε να διαμαρτυρηθεί για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού στους υγειονομικούς, ερχόμενος στην Αθήνα με τα πόδια από τη Λάρισα. 

Με έναν ιδιαίτερο τρόπο αποφάσισε να διαμαρτυρηθεί για την πολιτική της κυβέρνησης που αφορά τον υποχρεωτικό εμβολιασμό κατά του κορονοϊού στους υγειονομικούς ο τραυματιοφορέας Λάμπρος Τσάπαλης, ο οποίος δεν έχει, πάντως, κάνει το εμβόλιο. Αποφάσισε να έρθει στην Αθήνα με τα πόδια από τη Λάρισα, ενώ η ΠΟΕΔΗΝ πραγματοποιεί στάση εργασίας και πορεία για τον ίδιο θέμα.

«Το πράγμα δεν πάει άλλο, φτάσαμε σε ένα σημείο απελπισίας. Αυτή τη στιγμή παίζονται χιλιάδες ζωές που θα μείνουν στον δρόμο, έχω συνάδελφο με 7 παιδιά. Δεν είμαι αντιεμβολιαστής, είμαι ανεμβολιασμένος, αυτό έχει διαφορά», είπε ο ίδιος στο «Mega».

«Οι επιστήμονες να πάψουν κάποια στιγμή να μιλούν συνέχεια στην τηλεόραση. Στο Βέλγιο δεν το κάνουν αυτό» δήλωσε.

«Η πραγματικότητα από αυτόν τον ιό είναι ότι οι μεγαλύτεροι σε ηλικία άνθρωποι κινδυνεύουν περισσότερο και γι' αυτό έχουν προτεραιότητα στον εμβολιασμό. Από την άλλη, η μετάλλαξη Delta δείχνει ότι προσβάλλει όλες τις ηλικίες. Βλέπουμε ότι παιδιά νοσούν περισσότερο από αυτή συγκριτικά με την πρώτη ή δεύτερη μορφή του ιού. Λέμε ότι όλοι κινδυνεύουν. Ανοίγει η τρίτη ενισχυτική δόση αυτή την στιγμή», είπε με τη σειρά του ο Αθανάσιος Εξαδάκτυλος.

«Δεν με πείθουν ούτε Παγώνη ούτε ο Βασιλακόπουλος. Μην τολμήσουν την 1η Σεπτεμβρίου και βρεθεί έστω ένας άνθρωπος σε αναστολή», κατέληξε ο κ. Τσάπαλης και ανέφερε πως τα επιχειρήματά της κυβέρνησης δεν είναι πειστικά. 



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3zqFSNe
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη