Κορονοϊός: Χαμός σε θέατρο - Θεατής δεν ήθελε να βάλει μάσκα και τον έβγαλαν εκτός (βίντεο)

Κορονοϊός: Χαμός σε θέατρο - Θεατής δεν ήθελε να βάλει μάσκα και τον έβγαλαν εκτός (βίντεο)

Άνδρας σε θέατρο στο Τελ Αβίβ δεν ήθελε να φορέσει μάσκα, λόγω των μέτρων για τον κορονοϊό, παρότι του το ζήτησε και ο πρωταγωνιστής ηθοποιός και τελικά αναγκάστηκε να αποχωρήσει. 

Την αντίθεσή του στα μέτρα που εφαρμόζονται στο Ισραήλ θέλησε να εκφράσει ένας θεατής σε θέατρο στο Τελ Αβίβ με αποτελέσμα να βρεθεί εκτός του χώρου όπου βρέθηκε...

Συγκεκριμένα, αποφάσισε να μη φορέσει μάσκα σε θέατρο. Άμεσα η παράσταση σταμάτησε και ο πρωταγωνιστής ηθοποιός κατέβηκε από τη σκηνή, ζητώντας από τον συγκεκριμένο άνδρα να φορέσει μάσκα. Τελικά, ο τελευταίος δεν το έκανε και έτσι ανασκάστηκε να αποχωρήσει από τον χώρο.

Στο συγκεκριμένο θέατρο, ηθοποιός που ήταν να παίξει στη συγκεκριμένη παράσταση, αποχώρησε, επειδή δεν συμορφώθηκε με όσα ζητάει το υπουργείο Υγείας της χώρας, δηλαδή είτε να εμβολιαστεί, είτε να κάνει τεστ.

{https://ift.tt/2Wj5ygp}



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3gCxYbU
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη