Βγήκαν μαχαίρια στο Οροπέδιο Λασιθίου μεταξύ αλλοδαπών και Ελλήνων για τους... πάγκους

Βγήκαν μαχαίρια στο Οροπέδιο Λασιθίου μεταξύ αλλοδαπών και Ελλήνων για τους... πάγκους

Eπεισόδια έλαβαν χώρα μεταξύ αλλοδαπών πιθανότατα Πακιστανών και Ελλήνων στον χώρο που γίνεται το πανηγύρι της παραμονής της εορτής Αγίου Ιωάννη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του CNA.gr στον χώρο που διεξάγεται το πανηγύρι, αλλοδαποί, πιθανόν Πακιστανοί επιχείρησαν να στήσουν πάγκους για να πουλήσουν διάφορα μικρά αντικείμενα λόγω του πανηγυριού. Δίπλα από αυτούς τους πάγκους θέλησαν να στήσουν άλλους πάγκους μικροπωλητές από το Ηράκλειο.

Στην συνέχεια, οι αλλοδαποί αντέδρασαν έντονα διότι δεν ήθελαν δίπλα τους τους Έλληνες. Ακολούθησε έντονη λογομαχία με αποτέλεσμα οι αλλοδαποί να βγάλουν μαχαίρια εναντίων των Ελλήνων.

Αυτήν την ώρα η αστυνομία έχει προχωρήσει σε συλλήψεις και από τις δυο πλευρές και έχουν οδηγηθεί στο αστυνομικό τμήμα.

Μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα συγκεντρώθηκαν αρκετοί αλλοδαποί, όπου οι περισσότεροι εργάζονται στις αγροτικές περιοχές του Οροπεδίου Λασιθίου.



from Όλες οι ειδήσεις - Ειδήσεις https://ift.tt/2XWN19U
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη