Στο νοσοκομείο με πνευμονία ο Τάκης Παπαματθαίου, η ανάρτησή του

Facebook

Στο νοσοκομείο με πνευνομία νοσηλεύεται ο ηθοποιός Τάκης Παπαματθαίου, όπως έκανε γνωστό ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Η ανάρτηση από τον Τάκη Παπαματθαίου, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου:

«Χρόνια μας Πολλά λοιπόν, Βοήθεια μας. Η φωτό είναι χτεσινή από εφημερεύον νοσοκομείο, εδώ στην Αθήνα.

Ευτυχώς είχε προγραμματιστεί έτσι κι αλλιώς πενθήμερο ρεπό. Η κούραση μας μεγάλη, αλλά η χαρά μας ακόμη μεγαλύτερη αφού μαζί με την «Ιφιγένεια» η δικιά μας παράσταση «η Παγίδα» αποτελούν τις δύο μεγάλες επιτυχίες του καλοκαιριού καλλιτεχνικά και εισπρακτικά».

Λοιπόν, ο άτυχος της παρέας ήμουνα εγώ. Στις 10 Αυγούστου, ημέρα γενεθλίων μου (!), ξαφνικά ανέβασα υψηλό πυρετό Όμως έπρεπε να παίξω. Όπως το έκανα και τις επόμενες τρεις παραστάσεις. Με έναν ρόλο μεγάλο σε έκταση, κεντρικό ρόλο και βέβαια προσπαθώντας τον κόσμο να γελάσει… σε σας μπορεί να φαίνεται ακατόρθωτο έως και ηρωικό, σε μας όμως είναι κάτι το συνηθισμένο.

Τα αποτελέσματα έδειξαν τελικά, πνευμονία. Ευτυχώς καταπολεμάται με ισχυρή αντιβίωση. Πράγματι εδώ και τρείς μέρες υπάρχει σημαντική βελτίωση.

Αυτή την ανάρτηση την έκανα, όχι για να κοινοποιήσω ένα προσωπικό μου πρόβλημα, αλλά για να σας θυμίσω πόσο ιδιαίτερο είναι το επάγγελμα μας. Ένα επάγγελμα που παραμένει ελεύθερο και λεηλατημένο… η γνωστή φράση: Ridi pagliacco – Γέλα παλιάτσο! παραμένει επίκαιρη. Οι στίχοι της άριας τα λένε όλα..

«Παλιάτσο,μην κλαίς στα συντρίμμια της καρδιάς σου . Πάρε κουράγιο, σήκω, βάψε το πρόσωπο σου, φόρεσε τα ρούχα σου .Το κοινό πλήρωσε και θέλει να γελάσει με σένα. Γέλα παλιάτσο, έτσι κι αλλιώς ένας παλιάτσος είσαι,γέλα παλιάτσο!!».. Αυτά και εις άλλα με υγεία, χαμόγελα, αισιοδοξία».

{https://ift.tt/3yVBSnG}from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/37MbkJi
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.