Σχεδόν... δωρεάν εισιτήρια προσφέρουν αεροπορικές εταιρείες για ταξίδια στην Ευρώπη

Σχεδόν... δωρεάν εισιτήρια προσφέρουν αεροπορικές εταιρείες για ταξίδια στην Ευρώπη

Στο χορό των προσφορών προκειμένου να προσελκύσουν ταξιδιώτες μπαίνουν μεγάλες αεροπορικές εταιρείες προσφέροντας εισιτήρια από... 1 ευρώ.

Οι αερομεταφορες είδαν τα οικονομικά να γκρεμίζονται τα τελευταία δύο χρόνια λόγω κορονοϊού. Σήμερα, οι εμβολιασμοί προχωρούν σε όλες τις χώρες της Ευρώπης, θεωρητικά απομακρυνθήκαμε από τον εφιάλτη του καθολικού lockdown συνεπώς, οι αεροπορικές εταιρίες προχωρούν σε απίστευτες προσφορές εισιτηρίων για πολλές ευρωπαϊκές περιοχές.

Η Aegean προχωρά τώρα και για κρατήσεις μέχρι τις 30 Αυγούστου σε έκπτωση έως 50% κλιμακωτά, ανάλογα με την περίοδο, σε όλες τις απευθείας και με ενδιάμεσο σταθμό πτήσεις προς όλους τους προορισμούς εξωτερικού από/προς την Eλλάδα για το διάστημα μεταξύ 13/09/2021, από το ξεκίνημα της σχολικής χρονιάς, έως τις 27/03/2022.

Η έκπτωση 20% εφαρμόζεται στις πτήσεις 13/09/2021 – 31/10/2021, έκπτωση 40% εφαρμόζεται στις πτήσεις μεταξύ 01/11/2021 – 09/01/2022, ενώ ακόμη μεγαλύτερη έκπτωση 50% εφαρμόζεται στις πτήσεις μεταξύ 10/01/2022 – 27/03/2022. Η προσφορά αφορά Economy Class εισιτήρια.

Με την σειρά της η Volotea τα δίνει όλα με τιμές που ξεκινούν μόλις από 1 ευρώ για συγκεκριμένες ημερομηνίες και πτήσεις εσωτερικού/ εξωτερικού σε δημοφιλείς προορισμούς ανά τη Μεσόγειο, μεταξύ των οποίων η Ελλάδα, η Ιταλία, η Ισπανία, η Πορτογαλία, η Γαλλία, η Μάλτα.

Ενδεικτικά τον Οκτώβριο στο δρομολόγιο Μπάρι- Σαντορίνη με προορισμό το δημοφιλές ελληνικό νησί η τιμή αγγίζει το… τίποτα στο 1 ευρώ στις 4 και 6 Οκτωβρίου. Αντίστοιχα στην πτήση αναχώρησης από Αθήνα προς Μύκονο μέσα στον Οκτώβριο είναι επίσης στο 1 ευρώ, ενώ από Μύκονο προς Αθήνα ξεκινά από τα 19 ευρώ και ανεβαίνει.

Προσφορές μέσα στο Σεπτέμβριο για συγκεκριμένα ελληνικά περιφερειακά αεροδρόμια σε απευθείας πτήσεις π.χ. από αντίστοιχα βρετανικά έχει βάλει και η ιρλανδική low cost αεροπορική Ryanair με τιμές που ξεκινούν από 9,99 ευρώ.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3mOjRo7
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη