Παιδικοί Σταθμοί ΕΣΠΑ ΕΕΤΑΑ: Τι ώρα βγαίνουν τα αποτελέσματα στο eetaa.gr

INTIME - ΕΕΤΑΑ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ

Τέλος αγωνίας σήμερα για τους δικαιούχους στο πρόγραμμα Παιδικοί Σταθμοί ΕΣΠΑ ΕΕΤΑΑ καθώς ανακοινώνονται τα προσωρινά αποτελέσματα στο eetaa.gr αργά το βράδυ σύμφωνα με πληροφορίες του Dnews.

Σήμερα 13 Αυγούστου 2021 μεταξύ 20:00 και 23:00 αναμένεται να ανακοινωθούν σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Dnews, τα προσωρινά αποτελέσματα για το πρόγραμμα Παιδικοί Σταθμοί ΕΣΠΑ ΕΕΤΑΑ στο eetaa.gr ενώ θα ακολουθήσουν και οι ενστάσεις από τους ενδιαφερόμενους.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, προϋπόθεση για την επιλογή των δικαιούχων είναι το ετήσιο εισόδημα για το φορολογικό έτος 2020 να μην υπερβαίνει τα 33.000 ευρώ για γονείς με έως δύο παιδιά, τα 36.000 ευρώ για τρία, τα 39.000 ευρώ για τέσσερα και τα 42.000 ευρώ για ζευγάρια με πέντε παιδιά και άνω.

Τα voucher για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς φέτος θα συμπεριλαμβάνουν και τις μητέρες που εργάζονται στο Δημόσιο, καθώς εντάχθηκαν 15.000 επιπλέον δικαιούχοι μέσα από την αύξηση του προϋπολογισμού με επιπλέον 30.000.000 ευρώ.

Στις μητέρες-δικαιούχους θα χορηγηθεί ένα voucher αξίας 180 ευρώ ανά μήνα για την κάλυψη του κόστους των βρεφονηπιακών σταθμών της επιλογής τους.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3lWb3vP
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη