Europa Conference League: Αυτή είναι η κλήρωση του ΠΑΟΚ (βίντεο)

Europa Conference League: Αυτή είναι η κλήρωση του ΠΑΟΚ (βίντεο)

Ο ΠΑΟΚ έμαθε τους αντιπάλους του στο Europa Conference League, κληρώθηκε στον 6ο όμιλο και θα παίξει κόντρα σε Κοπεγχάγη (Δανία), Σλόβαν Μπρατισλάβας (Σλοβακία) και Λίνκολν (Γιβλραλτάρ). 

Τους αντιπάλους τους στη φάση των ομίλων του Europa Conference League έμαθε την Παρασκευή (27/08) ο ΠΑΟΚ, στην κλήρωση που έγινε στην Κωνσταντινούπολη, με τον «Δικέφαλο του Βορρά» να... πέφτει στο 6ο γκρουπ.

Οι «ασπρόμαυροι» κληρώθηκαν στον ίδιο όμιλο με Κοπεγχάγη (Δανία), Σλόβαν Μπρατισλάβας (την ομάδα της Σλοβακίας απέκλεισε ο Ολυμπιακός από το Europa League) και τη Λίνκολν από το Γιβραλτάρ.

Αναμφίβολα η Κοπεγχάγη του Κάρλος Ζέκα αποτελεί τον πιο ισχυρό αντίπαλο, ενώ δεν φοβίζει η Σλόβαν Μπρατισλάβας. Η Λίνκολν από το Γιβραλτάρ είναι η πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου, με τον Δικέφαλο να αποφεύγει τις πανίσχυρες Ρόμα και Τότεναμ.

Η νεοσύστατη διοργάνωση έχει 8 ομίλους των 4 ομάδων. Υπενθυμίζεται ότι περνούν οι πρώτοι από κάθε όμιλο στους «16» της διοργάνωσης, με τους δεύτερους να πηγαίνουν σε νοκ άουτ ματς με τους τρίτους των ομίλων του Europa League, ώστε να μονομαχήσουν για την πρόκριση.

{https://www.youtube.com/watch?v=1AsNPeMlOxE}

Στους δύο αγώνες μπαράζ που θα γίνουν για πρόκριση στους «16», δεν θα μπορούν να αναμετρηθούν δύο ομάδες από την ίδια χώρα.

Στις 16 Σεπτεμβρίου θα γίνει η πρεμιέρα της φάσης των ομίλων της διοργάνωσης, με τα παιχνίδια να είναι προγραμματισμένα για να διεξάγονται Πέμπτες, όπως και εκείνα του Europa League. Οι ώρες έναρξης στο φετινό Europa Conference League είναι 19:45 και 22:00.

Ο πρώτος τελικός στην ιστορία του Europa Conference League είναι προγραμματισμένος για τις 25 Μαΐου 2022 και θα λάβει χώρα στην «Αρένα Κομπέταρε» των Τιράνων.

Οι οκτώ όμιλοι του Conference League:

1ος όμιλος: ΛΑΣΚ, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Αλασκέρτ, Ελσίνκι

2ος όμιλος: Γάνδη, Παρτίζαν, Φλόρα Ταλίν, Ανόρθωση

3ος όμιλος: Ρόμα, Ζόρια, ΤΣΣΚΑ Σόφιας, Μπόντο Γκλιμτ

4ος όμιλος: Άλκμααρ, Κλουζ, Γιάμπλονετς, Ράντερς

5ος όμιλος: Σλάβια Πράγας, Φέγενορντ, Ουνιόν Βερολίνου, Μακάμπι Χάιβα

6ος όμιλος: Κοπεγχάγη, ΠΑΟΚ, Σλόβαν Μπρατισλάβας, Λίνκολν

7ος όμιλος: Τότεναμ, Ρεν, Φίτεσε, Μούρα

8ος όμιλος: Βασιλεία, Κάραμπαγκ, Καϊράτ Αλμάτι, Ομόνοια

{https://twitter.com/europacnfleague/status/1431226837724803072?s=20}

 



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3ypnMcZ
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη