Υπάτη: Mουσικοχορευτική εκδήλωση με το Ωδείο εν Ωδαίς και την χορευτική ομάδα του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Υπάτης «Οι Αινιάνες» το Σάββατο 21 Αυγούστου

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Φθιώτιδος και Ευρυτανίας, στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, διοργανώνει το Σάββατο 21 Αυγούστου 2021 μουσικοχορευτική εκδήλωση στο Βυζαντινό Μουσείο Φθιώτιδας στην Υπάτη, με το Ωδείο εν Ωδαίς και την χορευτική ομάδα του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Υπάτης «Οι Αινιάνες».

• Ώρα έναρξης 21:00 με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

• Θα τηρηθούν όλα τα πρωτόκολλα ασφαλούς προσέλευσης και παραμονής κατά την προσέλευση και αποχώρηση των θεατών/επισκεπτών και σε όλη την διάρκεια της εκδήλωσης, με υποχρεωτική τη χρήση μάσκας και την τήρηση των κανόνων του ΕΟΔΥ και των υγειονομικών αρχών.

• Παρακαλούνται οι θεατές/επισκέπτες να ακολουθούν τις οδηγίες του προσωπικού της ΕΦΑ Φθιώτιδος και Ευρυτανίας.

• Την εκδήλωση θα παρακολουθήσουν μόνο καθήμενοι. Εισιτήρια για προκρατήσεις θέσεων θα διατίθενται στο Βυζαντινό Μουσείο Φθιώτιδας (Υπάτη) και στα γραφεία της Εφορείας (Κ. Καραμανλή και Ζαφείρη στη Λαμία).

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη