Βρήκε... κάτοχο το «βαρύ» νούμερο 10 της Μπαρτσελόνα μετά τη φυγή Μέσσι

Βρήκε... κάτοχο το «βαρύ» νούμερο 10 της Μπαρτσελόνα μετά τη φυγή Μέσσι

Το... βαρύ φορτίο της φανέλας με το Νο 10 θα κληθεί να «σηκώσει» ο Ανσού Φάτι, στην αφετηρία της δύσκολης επόμενης ημέρας για την Μπαρτσελόνα.

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο καταλανικός σύλλογος, με ανάρτησή του στα social media, ο 18χρονος επιθετικός θα αγωνίζεται με τη φανέλα που μέχρι πρότινος φορούσε ο Λιονέλ Μέσι, ενώ παλαιότερα την έχουν φορέσει κι άλλοι θρύλοι του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, όπως ο Ροναλντίνιο, ο Ριβάλντο και ο Ρομάριο.

Ο Φάτι, ο οποίος παραμένει εκτός δράσης από τον περασμένο Νοέμβριο, εξαιτίας ενός κατάγματος στο μηνίσκο του αριστερού γόνατος, θεωρείται το σπουδαιότερο ταλέντο που έβγαλε τα τελευταία χρόνια η φημισμένη «Μασία», η ακαδημία της Μπαρτσελόνα. Έκανε ντεμπούτο στην πρώτη ομάδα σε ηλικία 16 ετών και ξεκίνησε την περασμένη σεζόν ως βασικός, αλλά ο τραυματισμός και η μακρά περίοδος αποθεραπείας «φρέναρε» την εξέλιξή του.

Στο μεταξύ, το Νο 7 του Αντουάν Γκριεζμάν, που παραχωρήθηκε χθες (31/8) ως δανεικός στην Ατλέτικο Μαδρίτης, θα το φοράει πλέον ο Ουσμάν Ντεμπελέ, ενώ ο νεοαποκτηθείς από τη Σεβίλη Λούουκ ντε Γιονγκ πήρε το Νο 17.

{https://twitter.com/FCBarcelona_cat/status/1433008332009246720}



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/2Vb1wGk
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη