Υπόθεση Σεμέδο: «Κανένα ίχνος κακοποίησης στην 17χρονη» λέει η δικηγόρος του ποδοσφαιριστή

eurokinissi

Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Ρούμπεν Σεμέδο, παραμένει κρατούμενος στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ και το πρωί της Πέμπτης 2/9 θα οδηγηθεί ενώπιον της ανακρίτριας για να απολογηθεί για τις κατηγορίες ομαδικού βιασμού. Την Παρασκευή θα απολογηθεί ο συγκατηγορούμενός του.

Η δικηγόρος του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού υποστήριξε ότι οι κατηγορίες της 17χρονης δεν επιβεβαιώνονται από την ιατροδικαστική έκθεση.

Μιλώντας στον Alpha, η δικηγόρος Μαριζάννα Κίκιρη έκανε λόγο για αντιφάσεις που περιέχει η καταγγελία της 17χρονης. «Όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι οι κατηγορίες είναι αβάσιμες και η καταγγελία εμπεριέχει αντιφάσεις. Δεν υπάρχει στοιχείο που καταδεικνύει την ενοχή του» υποστήριξε η δικηγόρος του Πορτογάλου ποδοσφαιριστή.

«Τα ίδια τα στοιχεία και ειδικά η ιατροδικαστική έκθεση αποδεικνύουν ότι δεν υπήρχε ίχνος κακοποίησης» συμπλήρωσε η δικηγόρος του Ρούμπεν Σεμέδο.

«Είμαι αθώος. Θα το δείτε. Θέλω να έρθετε ξανά όταν θα είμαι αθώος. Όλα γίνονται για τα χρήματα. Αν δεν ήμουν ποδοσφαιριστής δεν θα γινόταν τίποτα» φώναξε έξω από το γραφείο της εισαγγελίας στην Ευελπίδων ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της 17χρονης, ο Νιγηριανός ήταν εκείνος που την βίασε πρώτος, ενώ ακολούθησε ο ποδοσφαιριστής την ώρα που η ίδια δεν ήταν σε καλή κατάσταση λόγω υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/2WAWOCt
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη