Συγκλονίζει η μητέρα του ξεχασμένου παιδιού στο σχολικό το 2019, «δύο χρόνια πάμε σε παιδοψυχολόγο» (βίντεο)

(Φωτ. αρχείου: Intime)

Για ανοιχτές «πληγές» που προσπαθούν να επουλώσουν, δύο χρόνια μετά την τραυματική εμπειρία που είχαν, έκανε λόγο η μητέρα του αγοριού που το είχαν ξεχάσει στο σχολικό λεωφορείο το 2019.

Με αφορμή το απίστευτο περιστατικό που συνέβη χθες με το 2χρονο κοριτσάκι στην Βάρκιζα, η μητέρα του παιδιού που είχε ξεχαστεί για ώρες μέσα σε σχολικό λεωφορείο, τον Οκτώβριο του 2019 , μίλησε στο «Πρωινό» του ANT1 και συγκλονίζει με τα όσα αποκάλυψε. «Στην αρχή η διευθύντρια μου είπε ότι ήταν ανοιχτή η πόρτα και τα παράθυρα του σχολικού, μετά είπαν ότι ήταν όλα κλειστά και στο δικαστήριο είπαν ότι ήταν ανοιχτά μόνο τα παράθυρα για να ελαφρύνουν την θέση τους», σημείωσε η μητέρα, αναφέροντας ακόμη ότι την ίδια ημέρα σταμάτησε και τα δύο παιδιά της από εκείνο το σχολείο.

Η Ράνια Καλλίδου ανέφερε ότι «καταδικάστηκαν ο οδηγός και οι δύο συνοδοί σε εξάμηνη φυλάκιση με αναστολή, για πρόκληση σωματικής βλάβης από αμέλεια», ενώ αποκάλυψε ότι «ακόμη κάνουμε συνεδρίες με παιδοψυχολόγους, καθώς είναι δύσκολο για ένα τόσο μικρό παιδάκι να επανενταχθεί στο σχολικό περιβάλλον». Γυρνώντας το χρόνο πίσω θυμάται: «Εγώ είχα βάλει το παιδί μαζί με το αδελφάκι του στο σχολικό λεωφορείο, με πήραν τηλέφωνο από το σχολείο να με ρωτήσουν γιατί δεν πήγε το παιδί στο σχολείο. Τους είπα ότι εγώ το έστειλα με το σχολικό και ψάχνοντας βρήκαν το παιδί μέσα στο σχολικό, που ήταν κλειδωμένο».

Όπως ανέφερε για την περιπέτεια του τότε 3χρονου γιου της, «όταν έφθασα εγώ στο σχολείο, το παιδί το βρήκα μέσα στην τάξη. Η παιδοψυχολόγος του σχολείου δεν εμφανίστηκε ποτέ. Δεν το απομόνωσαν, να προσπαθήσουν να το στηρίξουν το παιδί. Όταν το βρήκα εγώ, δεν μου μίλαγε καν. Ήταν λες και ένιωθε τύψεις λες και ευθυνόταν το ίδιο για ότι είχε γίνει». «Είμαι λυπημένη και θυμωμένη που ενώ έγινε ένα λάθος με το δικό μου παιδί, κάποιοι δεν φρόντισαν να μην ξανασυμβεί. Ξαναβιώνω με την υπόθεση της Βάρκιζας, όσα έζησα με το δικό μου παιδί», είπε συγκινημένη η μητέρα του μικρού παιδιού.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3kvsP7Z
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη