Θεσσαλονίκη: Βρήκαν τον 26χρονο που πυροβόλησε οδηγό γιατί βγήκε... απότομα στη στροφή

eurokinissi

Εξιχνιάστηκε το επεισόδιο με πυροβολισμό μεταξύ δύο οδηγών που διαδραματίστηκε τον περασμένο Ιούλιο, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όταν ο ένας εξ αυτών έκανε... παρατήρηση στον άλλον για τον τρόπο που οδηγούσε.

Ως δράστης ταυτοποιήθηκε 26χρονος, ο οποίος κατηγορείται ότι πυροβόλησε στον αριστερό μηρό 20χρονο. Εις βάρος του 26χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράνομη οπλοφορία.

Στη δικογραφία περιλαμβάνεται ως συνεργός 30χρονος, συνοδηγός του 26χρονου, που φέρεται να υποστήριζε την επίθεση. Συγκεκριμένα, προσπάθησε να απωθήσει τους επιβάτες του οχήματος του θύματος, ώστε να μην επέμβουν για να σταματήσουν το επεισόδιο.

Τον πυροβόλησε γιατί... βγήκε απότομα από τη στροφή

Πυροβολισμοί έπεσαν το βράδυ της Τετάρτης 21 Ιουλίου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (στην οδό Ερμού), όπου τραυματίσθηκε από σφαίρα στο αριστερό πόδι ένας πολίτης, ενώ οι δράστες έφυγαν με ΙΧ από το σημείο.

Συγκεκριμένα, δύο αυτοκίνητα ενεπλάκησαν στο περιστατικό. Οι οδηγοί των δύο οχημάτων αρχικά διαπληκτίστηκαν και στη συνέχεια βγήκαν από τα αυτοκίνητα τα οποία πάρκαραν στην οδό Ερμού για να συνεχίσουν τον καβγά. Ο ένας εκ των δύο ανδρών, εμφάνισε όπλο με το οποίο πυροβόλησε τον άλλον στην μηριαία αρτηρία.

Η κοπέλα που ήταν στο περιστατικό μαζί με τον τραυματία εξιστόρησε το πως ξεκίνησε ο διαπληκτισμός που κατέληξε σε πυροβολισμό:

«Ο οδηγός του άλλου αυτοκινήτου, μας φώναξε: "Πως βγαίνεις έτσι στην στροφή!" και μετά αφού κατέβηκαν από τα αυτοκίνητα έβγαλε όπλο» αναφέρει η ίδια.

Το ΕΚΑΒ έφτασε στο σημείο για να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες στον τραυματία. Ο άνδρας με ηλικία γύρω στα 35, μεταφέρθηκε σε εφημερεύον νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, ενώ η σφαίρα δεν πέτυχε αρτηρία.

Όσον αφορά τον δράστη, σύμφωνα με τα λεγόμενα της συνοδηγού του τραυματία, ήταν αλλοδαπός, ενώ αυτόπτης μάρτυρας, είδε το αυτοκίνητο να απομακρύνεται με ιλιγγιώδη ταχύτητα από την οδό Ερμού, έχοντας βάλει όπισθεν από το σημείο.

{https://www.youtube.com/watch?v=1Z1AtXfuFU8}



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3imveQR
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη