Άγριος ξυλοδαρμός γυναίκας μέσα σε ταξί στο κέντρο της Αθήνας (βίντεο)

Άγριος ξυλοδαρμός γυναίκας μέσα σε ταξί στο κέντρο της Αθήνας (βίντεο)

Ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, με θύμα μία 30χρονη γυναίκα που ξυλοκοπήθηκε και κατέληξε στο νοσοκομείο με σπασμένα πλευρά, έλαβε χώρα στην Αθήνα μέσα σε ταξί.

Το περιστατικό μάλιστα συνέβη μέσα σε ταξί με τον οδηγό να είναι εκείνος που κάλεσε το ΕΚΑΒ ώστε να διακομίσει το θύμα στο ΚΑΤ.

Το ζευγάρι μπήκε, τις προηγούμενες ημέρες, σε ταξί στο κέντρο της Αθήνας και άρχισαν να διαφωνούν. Σε κάποια στιγμή ο άνδρας άρχισε να επιτίθεται λεκτικά στην 30χρονη γυναίκα και να την χτυπά μέσα στο όχημα. Ο οδηγός του ταξί κάλεσε άμεσα ασθενοφόρο για τη γυναίκα, η οποία είχε υποστεί σοκ.

Σύμφωνα με τον ANT1, χρειάστηκε να νοσηλευτεί για δύο μέρες στο ΚΑΤ, καθώς ο σύζυγός της τής έσπασε τα πλευρά. Η 30χρονη μετά το εξιτήριό της επέστρεψε στην Ρόδο όπου εργάζεται, και κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του συζύγου της.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3zZWpa1
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη