Δήμος Μακρακώμης: Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο την Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου


Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

για συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Λαμβάνοντας υπόψη το άρθρο 67 του Ν. 3852/2010 και τo άρθρο 67 του Ν. 4830/2021 "Τρόπος λήψης αποφάσεων των συλλογικών Οργάνων Ο.Τ.Α. ……. ", σας προσκαλώ σε τακτική δια περιφοράς συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μακρακώμης, που θα πραγματοποιηθεί την 27η Σεπτεμβρίου 2021 ημέρα Δευτέρα και από ώρα 13.30 μ.μ. έως 15.00 μ.μ. για την συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα κατωτέρω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1. ΕΓΚΡΙΣΗ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΕΡΓΚΟΛΩΝ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑΣ».

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ 
ΔΗΜΑΡΧΟΣ

2. ΠΕΡΙ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΒΟΣΚΗΣ ΣΕ ΔΑΣΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑΚΑΤΕΧΟΜΕΝΟΥ ΔΑΣΟΥΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΑΠΠΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ.

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ 
ΣΤΕΦΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι θα πρέπει κατά το διάστημα διεξαγωγής της συνεδρίασης, ή να καταθέσουν ιδιοχείρως το ειδικό έντυπο ψηφοφορίας (το οποίο ή θα τους επιδοθεί ιδιοχείρως από τον υπάλληλο της Γραμματείας του Δημοτικού Συμβουλίου ή θα τους αποσταλεί με e mail), στον Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Παπασάρα Ανδρέα, ο οποίος θα βρίσκεται για τον σκοπό αυτόν στο γραφείο Δημοτικού Συμβουλίου στον 1o όροφο του Δημαρχείου στην οδό Γρηγορίου Μπαλτσάκη 4 στην Κοινότητα Σπερχειάδας και θα υπογράφει αποδεικτικό παραλαβής για κάθε κατάθεση ειδικού εντύπου ψηφοφορίας, ή να το αποστείλουν με e-mail στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου f.ntzounas@dimosmakrakomis.gov.gr (e mail υπαλλήλου Γραμματείας Δημοτικού Συμβουλίου). 

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη