Δήμος Λοκρών: 47 αρνητικά rapid tests πραγματοποιήθηκαν - Πρόσκληση συμμετοχής σε προσεχείς δειγματοληψίες


Αποτελέσματα των rapid tests που πραγματοποιήθηκαν στο Δήμο Λοκρών και  πρόσκληση συμμετοχής σε προσεχείς δειγματοληψίες

Ο Δήμος Λοκρών σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) Φθιώτιδας προχώρησε σήμερα Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου στην διενέργεια rapid tests Covid-19 στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Λοκρών στην Αταλάντη κατά τις ώρες 10:00 έως 13:00. Πραγματοποιήθηκαν 47 έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19, τα αποτελέσματα των οποίων ήταν στο σύνολό τους αρνητικά σε Covid-19.

Ενημερώνουμε ότι ο Δήμος Λοκρών σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) Φθιώτιδας προχωρά στη διενέργεια rapid test Covid-19 για πεζούς χωρίς ραντεβού ως εξής:

  • Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021         
          Μαλεσίνα

          Στην πλατεία Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης για πεζούς

          Ώρες: 16:00 έως 20:00
  • Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021
          Λιβανάτες

          Αίθουσα εκδηλώσεων Δημοτικού Καταστήματος Λιβανατών (είσοδος από πλαϊνή σκάλα)

          Ώρες: 10:00 έως 13:00

Η προσέλευση του κοινού που επιθυμεί να υποβληθεί στο τεστ είναι ελεύθερη.

Οι προσερχόμενοι θα πρέπει να τηρούν τις απαιτούμενες αποστάσεις και να φορούν μάσκα. Για τη διενέργεια του τεστ θα πρέπει να επιδείξουν Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας, να δηλώσουν το ΑΜΚΑ τους καθώς και τον αριθμό κινητού τηλεφώνου.

Η λήψη του δείγματος θα γίνεται ρινοφαρυγγικά.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη