Κρήτη: Βγαίνει από το νοσοκομείο η 36χρονη έγκυος που είχε διασωληνωθεί λόγω κορονοϊού

Κρήτη: Βγαίνει από το νοσοκομείο η 36χρονη έγκυος που είχε διασωληνωθεί λόγω κορονοϊού

Εξιτήριο παίρνει σήμερα η 36χρονη έγκυος που είχε κολλήσει κορονοϊό και νοσηλευόταν εδώ και καιρό στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.

Η 36χρονη εισήχθη στην Εντατική και αγωνίστηκε για τη ζωή της ίδιας και του μωρού που κυοφορεί. Η γυναίκα παρουσίασε βαριά αναπνευστική ανεπάρκεια λόγω covid και χρειάστηκε να διασωληνωθεί, ενώ ακολούθησε η διαδικασία της αφύπνισης στην εντατική.

Σύμφωνα με το creta24.gr, οι γιατροί αρχικά είχαν αποφασίσει να προχωρήσουν σε καισαρική, για να βελτιώσουν την αναπνευστική λειτουργία της γυναίκας, παρόλο που διένυε την 25η εβδομάδα κύησης. Κρίθηκε όμως πως δεν μπορούσε να προχωρήσει η καισαρική τομή λόγω της πιθανής αστάθειας που παρουσίαζε η έγκυος.

Υπενθυμίζεται πως στις 16 Σεπτεμβρίου, ο αναπληρωτής διευθυντής της ΜΕΘ Βενιζελείου Κώστας Χαχλιούτης μιλώντας στην ΕΡΤ είχε πει πως η κατάσταση της υγείας της 36χρονης γυναίκας ήταν πολύ καλή, είχε επικοινωνία με το περιβάλλον.

Όλο αυτό το διάστημα δεν έφυγαν από το πλευρό της λεπτό ο σύζυγός της και άλλα συγγενικά της πρόσωπα.

Η γυναίκα είναι στην 28η εβδομάδα κύησης και υποβλήθηκε σε κινησιοθεραπεία και φυσικοθεραπεία, προκειμένου να αντιμετωπισθούν οι κινητικές δυσκολίες που παρουσιάζει.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3o0o7kE
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη