Υπόθεση βιτριόλι: Χαμός με τη Σίσσυ Χρηστίδου και τον δικηγόρο του 40χρονου (βίντεο)

Υπόθεση βιτριόλι: Χαμός με τη Σίσσυ Χρηστίδου και τον δικηγόρο του 40χρονου (βίντεο)

Μεγάλη ένταση ανάμεσα στη Σίσσυ Χρηστίδου και τον δικηγόρο του 40χρονου από την υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Όλα ξεκίνησαν όταν την περασμένη εβδομάδα στην εκπομπή της παρουσιάστριας προβλήθηκαν κάποιες δηλώσεις του δικηγόρου του 40χρονου στις οποίες μεταξύ άλλων ανέφερε πως καμία από τις δυο γυναίκες δε λέει την πλήρη αλήθεια και πως ο πελάτης του δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση.

Ο συνήγορος του 40χρονου που φέρεται ως το «μήλον της έριδος» στην υπόθεση της Ιωάννας Παλιοσπύρου η οποία έπεσε θύμα άγριας επίθεσης με βιτριόλι, είχε μιλήσει στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι, στις 18 Σεπτεμβρίου όπου είχε δηλώσει¨:

Επιθυμία του εντολέα μου είναι να μη κάνουμε καμία δήλωση, να κλείσει όσο το δυνατόν πιο σύντομα αυτή η υπόθεση και να απεμπλακεί το όνομά του. Ο εντολέας μου δεν έχει καμία σχέση με αυτή την ιστορία. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη, στην διαδικασία αυτή όλα θα βγουν στο φως.

Θα αποκαλυφθεί τι πραγματικά έχει συμβεί, ποια είναι η πραγματική αιτία και το πραγματικό πρόσωπο στην υπόθεση αυτή. Γιατί δεν αναφέρει καμία από τις δύο πλευρές την αληθινή αιτία ή την αφορμή; Δεν μπορεί να έγινε όλο αυτό χωρίς σπουδαίο λόγο. Ποιος είναι άραγε αυτός; Θα αποκαλυφθεί στην ακροαματική διαδικασία; O εντολέας μου δεν έχει λάβει κλήση να καταθέσει ως μάρτυρας. Αν αυτό συνέβαινε, δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να καταθέσει».

Ωστόσο, λίγες ημέρες μετά και μετά την έντονη αντίδραση από την πλευρά της Ιωάννας Παλιοσπύρου, ο συγκεκριμένος δικηγόρος εμφανίστηκε στην εκπομπή τόσο του Γιώργου Παπαδάκη όσο και του Γιώργου Λιάγκα με τη Φαίη Σκορδά λέγοντας πως ουδέποτε έκανε τέτοιες δηλώσεις.

Έβγαλαν λοιπόν τον κ. Γκαραβέλα, τον δικηγόρο του 40χρονου τηλεφωνικά στην εκπομπή και η παρουσιάστρια σε αρκετά έντονο ύφος του ζήτησε να ξεκαθαρίσει τι πραγματικά συνέβη με τον ίδιο τελικά να παραδέχεται πως επρόκειτο για δικές του δηλώσεις αλλά ουδέποτε είχε σκοπό να θίξει το ήθος και την αξιοπρέπεια της Ιωάννας.

Οι δηλώσεις αυτές προκάλεσαν την έντονη αντίδραση τόσο της Ιωάννας Παλιοσπύρου, όσο και των δύο συνηγόρων της, των κκ Λύτρα και Αλεξανδρή.
Μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του, ο κ. Γκαβέρας -με την συνδρομή και κάποιων πρωινών εκπομπών άλλων καναλιών- προχώρησε σε διάψευση όσων είχε δηλώσει στο Χαμογέλα και Πάλι.

Μάλιστα, ο δικηγόρος έφτασε στο σημείο να κατηγορήσει την εκπομπή για «συρραφή» των δηλώσεών του. Όπως δήλωσε σήμερα

«Οι δηλώσεις μου που φιλοξενήθηκαν στην εκπομπή σας, είναι αυτούσιες. Τις είχα δώσει στην συνάδελφό σας, Οριάνα Δημητρά, όταν μου ζήτησε να κάνω δήλωση για την επίθεση με το βιτριόλι. Της είπα ότι δεν μπορώ να πω κάτι για το θέμα, και τις έστειλα δημόσιες δηλώσεις που έχω κάνει τους τελευταίους 16 μήνες. Εγώ τους τελευταίους 16 μήνες δεν έχω βγει σε κανένα μέσο, δεν έχω κάνει κάποια δήλωση», υποστήριξε σήμερα.

Αυτό, που όπως είπε, τον προβλημάτισε, είναι ότι «πληροφορήθηκα ότι υπάρχουν δηλώσεις που αφορούν την Ιωάννα και το ήθος της. Αν είναι δυνατόν. Τους εξήγησα ότι εγώ δεν είπα ποτέ κάτι τέτοιο».

«Δεν παραποιήσατε τα λόγια μου. Απλά εγώ δεν έκανα καμία δήλωση που να αφορά την Ιωάννα ή το ήθος της» κατέληξε ο δικηγόρος.

«Δεν παραποιήσατε τα λόγια μου. Απλά εγώ δεν έκανα καμία δήλωση που να αφορά την Ιωάννα ή το ήθος της» κατέληξε ο δικηγόρος, δείχνοντας πως η εκπομπή και η ρεπόρτερ της κάνουν άρτια και έντιμα την δουλειά τους.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/39H1XLS
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη