Τρίτη δόση: Ανακοινώνεται για υγειονομικούς και πολίτες άνω των 60 ετών

EUROKINISSI

Τη Δευτέρα θα ανακοινωθεί η επέκταση της σύστασης για τρίτη δόση στους υγειονομικούς και τους πολίτες άνω των 60 ετών.

Ο γγ της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας προανήγγειλε ότι τη Δευτέρα η Επιτροπή Εμβολιασμών θα ανακοινώσει την επέκταση της σύστασης τρίτης δόσης εμβολιασμού για τους υγειονομικούς αλλά και τους πολίτες άνω των 60 ετών.

«Η προσπάθεια επικεντρώνεται στο να εμβολιαστούν όλο και περισσότεροι πολίτες» ανέφερε ο Μάριος Θεμιστοκλέους, μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1. «Το εμβόλιο πρέπει να το κάνει κάποιος για να προστατευτεί ο ίδιος, τα πρόσωπα που αγαπάει και να χτιστεί το τείχος ανοσίας».

Οι ανακοινώσεις αναμένεται να γίνουν στην ενημέρωση της Δευτέρας από τη Μαρία Θεοδωρίδου



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3Cqy1Ah
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη