Μυτιλήνη: Πίτμπουλ δάγκωσε στην κοιλιά 6χρονο, το αφεντικό του πήρε το ζώο και εξαφανίστηκαν

Μυτιλήνη: Πίτμπουλ δάγκωσε στην κοιλιά 6χρονο, το αφεντικό του πήρε το ζώο και εξαφανίστηκαν

Επίθεση από ένα σκυλί ράτσας πίτμπουλ δέχτηκε 6χρονο αγόρι στη Μυτιλήνη - Μετά το επεισόδιο ο ιδιοκτήτης πήρε το ζώο και εξαφανίστηκε

Σκηνές πανικού εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Τρίτης στην αγορά της Μυτιλήνης, όταν εξάχρονο αγόρι δέχθηκε επίθεση από ένα σκυλί ράτσας πίτμπουλ που ξέφυγε από τον ιδιοκτήτη του.

Σύμφωνα με το stonisi.gr, ο ιδιοκτήτης του ζώου δεν πρόλαβε να αντιδράσει, με αποτέλεσμα ο σκύλος να επιτεθεί και να δαγκώσει το παιδί στην κοιλιά, λίγο πάνω από τα γεννητικά του όργανα.

Όταν το παιδί απελευθερώθηκε τελικά από τα δόντια του σκύλου, κατέφυγε με τη μητέρα και τον αδελφό του σε γειτονικό βιβλιοπωλείο, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο όπου του παρασχέθηκαν και οι πρώτες βοήθειες.

Αξίζει, μάλιστα, να σημειωθεί πως ο ιδιοκτήτης του σκύλου πήρε το ζώο και εξαφανίστηκαν - προφανώς φοβούμενος ποινικές επιπτώσεις με τη διαδικασία του αυτοφώρου - ενώ η μητέρα αντιμετώπισε την δυσθυμία της αστυνομίας όταν πήγε να καταγγείλει το περιστατικό.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3kwU16i
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη