Βόλος: 78χρονος εκσφενδόνισε τσιμεντόλιθο για τα σύνορα οικοπέδου, τραυμάτισε γειτόνισσά του

(Φωτ. αρχείου: Eurokinissi)

Άσχημη κατάληξη είχε ένας καβγάς δύο ηλικιωμένων στο Βόλο. Ένας 78χρονος πέταξε ένα κομμάτι τσιμεντόλιθου σε μια 77χρονη και την «έστειλε» στο νοσοκομείο.

Όπως αναφέρει το taxydromos.gr, οι οικοπεδικές διαφορές μεταξύ γειτόνων, χθες (22/9) το πρωί στη Αγριά του Βόλου, προκάλεσαν μια έντονη λογομαχία ανάμεσα σε έναν άνδρα 78 ετών και μια 77χρονη γυναίκα. Κατά τη διάρκεια του καβγά ο ηλικιωμένος επιτέθηκε στην 77χρονη και της πέταξε στο κεφάλι ένα κομμάτι τσιμεντόλιθου, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει. Η γυναίκα διακομίστηκε αιμόφυρτη στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου για την παροχή πρώτων βοηθειών. Υποβλήθηκε σε ράμματα και παραμένει νοσηλευόμενη για λόγους πρόληψης.

Το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου σχημάτισε δικογραφία εναντίον του γείτονά της για επικίνδυνη σωματική βλάβη και εξύβριση. Ο ηλικιωμένος συνελήφθη και κρατήθηκε προκειμένου να οδηγηθεί στην Εισαγγελία Βόλου με τη διαδικασία του Αυτοφώρου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν γύρω στις 11:30, όταν επανήλθαν στο προσκήνιο οι διαφορές των δύο γειτόνων. Ο 78χρονος τσακωνόταν με τον σύζυγο της ηλικιωμένης για τα σύνορα του οικοπέδου του, θεωρώντας ότι αδικείται. Παρούσα στο επεισόδιο ήταν και η 77χρονη, η οποία σε ανύποπτη χρονική στιγμή δέχτηκε την επίθεση με τον τσιμεντόλιθο. Η Αστυνομία ειδοποιήθηκε για το περιστατικό από τον γαμπρό της τραυματία. Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη του 78χρονου.

Θέση άμυνας

Ο ίδιος φέρεται να υποστηρίζει ότι δεν είχε πρόθεση να χτυπήσει τη γυναίκα και ότι προέβη σε αυτή την πράξη από θέση άμυνας. Συγκεκριμένα, φέρεται να ανέφερε ότι σε κάποια στιγμή την είδε να κρατάει κάτι στα χέρια της, ένα ξύλο, και φοβούμενος για τη ζωή του άρπαξε ένα κομμάτι τσιμεντόλιθου που βρήκε δίπλα του και το εκσφενδόνισε.

Ακολούθησαν στιγμές αγωνίας για τον σύζυγο της 77χρονης που είδε σοκαρισμένος τα αίματα στο κεφάλι της γυναίκας του. Ο σύζυγος της παθούσας όταν συνήλθε από το σοκ έδωσε κατάθεση για το επεισόδιο. Φέρεται να είπε ότι έχουν μαλώσει και άλλες φορές στο παρελθόν με τον γείτονά τους. Ποτέ, όμως, όπως σημείωσε, δεν είχε ξεφύγει η κατάσταση εκτός ελέγχου και δεν είχε χρειαστεί να ειδοποιηθεί η Αστυνομία. Ακόμη, επιβεβαίωσε τις οικοπεδικές διαφορές.Το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου συνεχίζει την προανάκριση.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3ELLF2U
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη