Καιρός: Έρχονται βροχές και καταιγίδες τις επόμενες ώρες, ισχυροί άνεμοι στο Αιγαίο, θα φτάσουν τα 7 μποφόρ

Eurokinissi

Ο καιρός έχει «αγριέψει» στο Αιγαίο αφού σε ορισμένα σημεία οι άνεμοι θα φτάσουν τα 7 μποφόρ. Πού θα υπάρξουν βροχές και σποραδικές καταιγίδες.

«Αγριεμένος» είναι ο καιρός στο Αιγαίο. Πιο συγκεκριμένα, ενισχυμένοι βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο και τοπικά φαινόμενα αναμένονται σήμερα Τετάρτη 29/9, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr.

Πιο αναλυτικά, στα 7 μποφόρ θα φτάσουν κατά τόπους οι βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο, ενώ στο Ιόνιο θα είναι μεταβαλλόμενοι έως 4 μποφόρ.

Στον σχετικό Χάρτη παρουσιάζονται οι περιοχές όπου ο άνεμος θα ξεπεράσει τα 6 μποφόρ καθώς και η επικρατούσα διεύθυνσή του. wind1

Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν έως το μεσημέρι σε Μακεδονία και Θεσσαλία οι οποίες στη συνέχεια θα επεκταθούν στα δυτικά και νοτιοδυτικά ηπειρωτικά, στο Ιόνιο και στα ορεινά της Κρήτης. Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 23-25 βαθμούς στα βόρεια ηπειρωτικά, τους 29-31 στα δυτικά ηπειρωτικά και τους 26-28 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και τις νησιωτικές περιοχές.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3utuIp5
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη